НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з «Миколаєвом»

«Черкаські Мавпи» на виїзді зіграють з «Миколаєвом»

-

- Advertisment -

Заключний виїзний матч у межах регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч. «Черкаські Мавпи» сьогодні, 28 квітня, зіграють із аутсайдером сезону «Миколаєвом». Старт гри о 19:00.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Насичене четверте коло поступово рухається до свого завершення. Цього тижня «Черкаські Мавпи» відіграють два матчі. Спочатку на черкасців чекає зустріч із «Миколаєвом» – єдиною командою, яку «Мавпи» перегравали тричі в сезоні. А згодом зустрінуться із «Одесою».

Зараз обидва колективи проводять невиразні серії. Підопічні Валентина Берестнєва проводять серію із 7-ми поразок. Хоча і весь сезон для «Миколаєва» слід назвати провальним. Протягом чемпіонату у клубі шукали варіанти підсилення, були зміни у складі, але радикально покращити ситуацію не вдавалося. Шість перемог і 32 поразки тому яскраве підтвердження.

«Черкаські Мавпи» у четвертому колі не можуть повернути собі свою гру та впевненість. У попередньому турі команда Максима Міхельсона поступилася «Київ-Баскету», але завдяки поразці головного конкурента – «Харківських Соколів», остаточно забезпечила собі місце у плей-оф. Таким чином, заключні матчі регулярки для черкасців не мають особливого значення.

Головне зараз – віднайти ті командні взаємодії, котрі працювали у третьому колі, що дозволило «Мавпам» піднятися із дна таблиці. Нині тренери усіх команд із зони плей-оф більше думають про те, щоб зберегти свіжість гравців перед вирішальною частиною сезону. Тому для «Мавп» цей фактор матиме чи не найважливіше значення, враховуючи ряд проблем та мікротравм, які отримували гравці протягом сезону.

Попри серію поразок із шести матчів, «Черкаські Мавпи» – явний фаворит у цьому протистоянні. Втім гра у Миколаєві навряд чи буде легкою прогулянкою.

А після цієї гри «Черкаські Мавпи» повертаються на домашній паркет. Вже 1-го травня у ПС «Будівельник» відбудеться матч із «Одесою». Приходьте на баскетбол. Квитки можна придбати на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» проводять оригінальний конкурс для уболівальників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x