НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи на виїзді зіграють з «Дніпром»

«Черкаські Мавпи на виїзді зіграють з «Дніпром»

-

- Advertisment -

Основний склад «Черкаських Мавп» відправилися у гості до чемпіона України. Чергове виїзне турне черкасців цього разу буде у Дніпрі. Протистояння з одним із лідерів чемпіонату має бути досить інтригуючим і непростим.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

В останньому матчі «Черкаські Мавпи» перервали п’ятиматчеву переможну серію, поступившись «Хіміку» (68:75). Поразку в Южному потрібно сприймати крізь призму попередніх матчів, особливо надто виснажливої гри з «Одесою». У матчі з головним суперником у боротьбі за плей-оф черкасці здобули перемогу (71:65), але на гру в Южному сил не вистачило. Зараз «Мавпи» гратимуть проти однієї із найсильніших команд України.

Дніпряни захищають свій титул. Однак підопічні Дениса Журавльова цьогоріч не можуть вийти на стабільне постачання перемог. Команда чергує впевнені перемоги із провальними іграми. У березні «Дніпро» зазнав двох поразок – обидві від «Прометея». В інших матчах також були непрості перемоги над «Хіміком» і «Одесою». В останній грі дніпряни впевнено здолали «Запоріжжя» – 86:69.

Цього сезону «Черкаські Мавпи» двічі поступалися «Дніпру». У першій грі черкаська команда грала у вкрай обмеженому складі, але нав’язала боротьбі. Другий матч був також непростим, в якому «Дніпро» переміг впевненіше. Останнім часом в обох команд були проблеми зі складом. Дмитро Скапінцев та Володимир Конєв отримали ушкодження в матчі з «Одесою» і з «Хіміком» грали через біль. Як наслідок, в останніх тренуваннях вони не брали участі. Чи зіграють хлопці з «Дніпром» – питання. У «Дніпра» був відсутній В’ячеслав Бобров і Анатолій Шундель.

В яких складах команди підійдуть зараз, буде цікаво. В будь-якому разі, матчі «Мавп» і «Дніпра» завжди інтригуючі. Старт сьогоднішнього матчу о 19:00. Його можна буде побачити онлайн на mavpabasket.com, Обозреватель, YouTube, ВІККА (запис).

Головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон поділився своїми очікуванням від гри.

Нагадаємо, що домашній матч «Черкаські Мавпи» зіграють 27 березня. О 16:00 «Мавпи» зустрінуться на паркеті з принциповим суперником – «Миколаєвом». Купити квитки на гру можна на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дві команди найменших «Черкаських Мавп» – у числі найкращих в Україні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Військовий капелан розповів чому Великдень святкують у різні дати (ВІДЕО)

Військовий капелан Володимир Педько розтлумачив, чому щорічно дата Пасхи змінюється. Цьому є дві основні причини, розповідає у програмі “Актуальна...

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x