НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» на виїзді здолали «Кривбас»

«Черкаські Мавпи» на виїзді здолали «Кривбас»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» перервали невтішну серію. У Кривому Розі підопічні Максима Міхельсона впоралися із «Кривбасом». Гра з новачком Суперліги Windrose завершилася з рахунком 90:80 на користь черкасців. Про це повідомляє пресслужба черкаської команди.

Стартувала перша десятихвилинка досить плавно для обох команд. З перших хвилин лідерство захопили господарі майданчика. Але декілька потужних атак від Максвелла та Попова дали змогу взяти лідерство у руки черкащан. Протягом першої чверті було дуже важко визначити лідера. Тому що лідер мінявся, майже, з кожною атакою. Та, все ж, перемога у першій десятихвилинці за «Кривбасом», з перевагою у 4 очки.

черкаські мавпи баскетбол
mavpabasket.com

У другій чверті поєдинку усі результативні атаки «Мавп» дуже швидко нівелювались атаками господарів. «Кривбас» набираючи обертів у атаці, збільшував свою перевагу у рахунку. Влучна дальня атака на четвертій хвилині, Закарі Коупленд збільшила цю перевагу до 10 очок. Всього за хвилину черкащани зробили потужний ривок у 10 очок, що дозволило «Черкаським Мавпам» зрівнятися в рахунку. На велику перерву команди пішли з рівним рахунком.

У третій чверті продовжились «гойдалки» за лідерство. Протягом семи хвилин «Мавпи» утримували «Кривбас» на відстані не більше 6 очок. Під кінець чверті наша команда наблизилась до опонентів та на останніх секундах Хемільтон зумів скоротити різницю в рахунку до двох очок. Початок завершальної чверті поєдинку став більш вдалим для «Мавп».  Гарний захист та потужні атаки черкащан дали можливість зробити собі впевнену перевагу в рахунку. Цю перевагу Мавпи легко утримали до фінальної сирени.

Наступна гра відбудеться 23 жовтня проти БК «Тернопіль» у м. Черкаси, у спортивному комплексі «Будівельник».

«Кривбас» — «Черкаські Мавпи» 80:90 (22:18, 18:22, 19:17, 21:33)

Як повідомляла раніше vikka.ua, Черкаські хокеїсти розпочали виступи у чемпіонаті України

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x