НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» на виїзді здолали «Кривбас»

«Черкаські Мавпи» на виїзді здолали «Кривбас»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» перервали невтішну серію. У Кривому Розі підопічні Максима Міхельсона впоралися із «Кривбасом». Гра з новачком Суперліги Windrose завершилася з рахунком 90:80 на користь черкасців. Про це повідомляє пресслужба черкаської команди.

Стартувала перша десятихвилинка досить плавно для обох команд. З перших хвилин лідерство захопили господарі майданчика. Але декілька потужних атак від Максвелла та Попова дали змогу взяти лідерство у руки черкащан. Протягом першої чверті було дуже важко визначити лідера. Тому що лідер мінявся, майже, з кожною атакою. Та, все ж, перемога у першій десятихвилинці за «Кривбасом», з перевагою у 4 очки.

черкаські мавпи баскетбол
mavpabasket.com

У другій чверті поєдинку усі результативні атаки «Мавп» дуже швидко нівелювались атаками господарів. «Кривбас» набираючи обертів у атаці, збільшував свою перевагу у рахунку. Влучна дальня атака на четвертій хвилині, Закарі Коупленд збільшила цю перевагу до 10 очок. Всього за хвилину черкащани зробили потужний ривок у 10 очок, що дозволило «Черкаським Мавпам» зрівнятися в рахунку. На велику перерву команди пішли з рівним рахунком.

У третій чверті продовжились «гойдалки» за лідерство. Протягом семи хвилин «Мавпи» утримували «Кривбас» на відстані не більше 6 очок. Під кінець чверті наша команда наблизилась до опонентів та на останніх секундах Хемільтон зумів скоротити різницю в рахунку до двох очок. Початок завершальної чверті поєдинку став більш вдалим для «Мавп».  Гарний захист та потужні атаки черкащан дали можливість зробити собі впевнену перевагу в рахунку. Цю перевагу Мавпи легко утримали до фінальної сирени.

Наступна гра відбудеться 23 жовтня проти БК «Тернопіль» у м. Черкаси, у спортивному комплексі «Будівельник».

«Кривбас» — «Черкаські Мавпи» 80:90 (22:18, 18:22, 19:17, 21:33)

Як повідомляла раніше vikka.ua, Черкаські хокеїсти розпочали виступи у чемпіонаті України

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x