НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» на виїзді поступаються «Миколаєву»

«Черкаські Мавпи» на виїзді поступаються «Миколаєву»

-

- Advertisment -

Останній виїзд у регулярному чемпіонаті став невдалим для черкасців. У Миколаєві «Мавпи» поступаються аутсайдеру Суперліги – 94:81.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Старт матчу був за «Миколаєвом». Підопічні Валентина Берестнєва краще увійшли в гру і вже через кілька хвилин відірвалися на відстань 8-ми очок, а до середини періоду мали гандикап в 11 балів. Не змогли втримати черкасці лідера «Миколаєва» Нейтана Едріана, котрий за стартові 10 хвилин здобув 11 очок. До кінця чверті «Черкаські Мавпи» зуміли дещо скоротити відставання, у потрібний момент увімкнувся Володимир Конєв. Так, на першу перерву команди пішли за рахунку 30:24.

У другій половині команди продовжили справно набирати очки. «Черкаські Мавпи» завдяки атакам від Діона Райта підтягнулися на відстань однієї атаки, але господарі знову повернули собі більш комфортну перевагу. За таким сценарієм і дограли до великої перерви – 51:44. Стримати Едріана не вдавалося, тому американець вже набрав 18 очок за дві чверті.

Значну частину третьої чверті «Миколаїв» тримав перевагу у 6-8 очок. Продовжив домінувати на обох сторонах майданчика Нейтан Едріан, котрий планомірно набирав очки, йому допоміг плеймейкер Деррік Колтер. У черкасців же не все вдавалося в нападі, лише наприкінці чверті вдалося здійснити непоганий ривок, натхненниками якого стали Янг і Райт. Так перед заключною чвертю між командами залишилося три очки – 73:70.

Розвинути свій успіх у четвертій чверті «Черкаські Мавпи» не зуміли. Команда знову пропустила ривок суперника, після якого вже не лишилося сил оговтатися. У підсумку корабели втримали свій гандикап, а до кінця гри навіть збільшили і в підсумку перемогли – 94:81.

Наступну гру «Черкаські Мавпи» проведуть першого травня у Черкасах проти «Одеси». КВИТКИ ТУТ

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» проводять оригінальний конкурс для уболівальників.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x