додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" на виїзді програли "Хіміку"

"Черкаські Мавпи" на виїзді програли "Хіміку"

0

Команда Максима Міхельсона на виїзді поступилась южненському "Хіміку". "Черкаські Мавпи" більшість часу на рівних змагалися з суперником, проте напружений календар та травми лідерів команди далися в знаки у другій половині гри в Южному. Про це повідомляє прес-служба "Мавп".

Команди результативно розпочали матч, набравши за стартову десятихвилинку 50 очок на двох. Обидва колективи атакували з солідним відсотком, але 63% з гри та 60% кидків з-за дуги у виконанні гостей дозволили їм отримати 4 очки переваги за підсумками 10 хвилин гри.

У другій десятихвилинці господарі зуміли переломити хід гри: команда Степановського суттєво додала у захисті, не збавляючи при цьому обертів на чужій половині майданчика. Головним фактором у першій половині стало домінування южненців на щитах і як наслідок перевага по кількості очок другого шансу. Зробивши ривок у середині другої десятихвилинки, Хімік пішов на велику перерву за 10 очок переваги.

Южненці продовжили гнути свою лінію і у третій чверті, довівши на екваторі десятихвилинки свою перевагу до максимальних 18 очок. Однак "Мавпи" зуміли відповісти ривком імені Артамонова – Коуклі – Чумакова, завдяки якому звели рахунок в чверті до нічийного, але перед заключним відрізком гри господарі зберегли все ті ж 10 очок відриву.

"Хімік" зробив усе можливе, щоб уникнути інтриги у заключній чверті, а триочкови Едвіна та Павлова, а також два бали від Джонса за дві з половиною хвилини до кінця основного часу, зняли усі питання в цій грі. Южненці мали двозначну перевагу протягом усієї чверті і довели матч до впевненої перемоги над чемпіоном – 93:76.

"Хімік", перехопивши ініціативу в середині другої чверті, впевнено виграв свій другий матч за тиждень, а "Мавпи" зазнали другої поразки в трьох поєдинках національної першості.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" поступилися "Приштині".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version