НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" на виїзді поступились "Бакенн Беарс"

"Черкаські Мавпи" на виїзді поступились "Бакенн Беарс"

-

- Advertisment -

14 листопада "Черкаські Мавпи" відіграли матч четвертого туру Кубку Європи FIBA, зустрівшись у двобої з датською командою "Бакенн Беарс". У виїзному поєдинку проти лідера групи чемпіон України поступився з рахунком 121:89, повідомляє прес-служба черкаського клуба. 

На жаль, у цьому матчі черкасці не могли розраховувати на Ігора Чумакова, який через застуду спостерігав за грою з лавки запасних, та тренера Максима Міхельсона, який залишився в Україні через сімейні обставини.

Господарі паркету очікувано потужно почали поєдинок. За 1:46 до кінця стартової данці вели в рахунку 29:8 за повної переваги під щитами. Та за час до кінця 10-хвилинки гості встигли набрати більше, ніж за всю чверть до того – 12 очок. Господарі ж додали ще 5, видавши в підсумку 54 очка вже на старті. При цьому перевага "Баккен Беарс" за підбираннями сягнула вражаючої різниці 14:3.

У подальшому українці більше не припускались подібних провалів, як у першій чверті. Однак данці й без того впевнено контролювали хід поєдинку. Їхня загальна перевага в рахунку лише зростала.

Найкращим у гостей став Брендон Янг – 25 очок. Руслан Отверченко набрав 17. Та цих зусиль було надто мало, аби суттєво вплинути на перебіг боротьби та загальний результат.

Черкаські Мавпи зазнали четвертої поразки в п’яти матчах. У заключному поєдинку єврокубкового сезону українці зіграють у Румунії проти Стяуа 21 листопада. То буде втішний поєдинок за третє місце в групі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-06" привезли з Полтави дві перемоги. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

СБУ викрила проросійських агентів, які готували удари по Україні. Один із них – уманчанин

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня. Один із агентів з міста Умань....

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x