НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" на виїзді мінімально поступилися "Харківським Соколам" (Фото,...

"Черкаські Мавпи" на виїзді мінімально поступилися "Харківським Соколам" (Фото, відео)

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" вдруге у сезоні невдало з’їздили у Харків. На майданчику "Харківських Сколів" команда Максима Міхельсона поступилася у бойовому матчі – 77:75. Черкасці контролювали хід гри до четвертого періоду, але не зуміли зупинити дальню артилерію харків’ян у заключній десятихвилинці. Ключовий період "Мавпи" програли 17:25, що їм вартувало загального успіху у грі.

Хід поєдинку

Матч розпочався досить стрімко. Вже на третій секунді двохочковим рахунок відкрив гравець гостей Ігор Сергеєв, а через хвилину в поєдинку було набрано 8 очок. Це свідчило про відкритий баскетбол. Протягом 10 хвилин команди 11 разів втрачали м’яч (5 в харків’ян, 6 в черкащан), зробили по 7 спроб з дальньої (2 реалізованих в харків’ян, обидва на рахунку Романа Козлова і 1 в черкащан). Гра була рівною, що і підтвердив рахунок першої чверті – 21:20.

В другій десятихвилинці харків’яни ще більше почали кидати з дальньої, але разом з тим більше влучати не вдавалося (2 триочкових з 9 спроб). Натомість підопічні Максима Міхельсона почали грати надійніше. Щойно вони зрозуміли, що триочкові не йдуть (0 з 5 спроб за стартові 3 хвилини), одразу ж почали йти в проходи, кидати з середньої та шукати штрафи. Це принесло черкащанам дивіденди. 10 реалізованих кидків проти 8 у суперника дозволили піти на велику перерву з перевагою +5.

У третій чверті "Харківські Соколи" завели трибуни. Перші 5 хвилин їхня атака виглядала досить нервово і це позначалося на рахунку – гості вели +10. Та постійні навали ослабили захист суперника, який в підсумку почав просідати, як і його перевага на табло. За 10 хвилин підопічні Олега Манойленка вийшли вперед за кількістю підбирань (32 проти 28). Грем зміг вирватися з-під варти суперників і набрав 5 очок, Козлов записав ще два триочкових. Все це не дозволило забрати третю чверть собі, проте така налаштованість дала свої плоди у заключній.

Остання десятихвилинка розкрила все те, що підопічні Олега Манойленка намагалися зробити від початку. Вони підняли відсоток реалізації з дальньої (3 спроби з 6), Делван Грем реалізовував проходи і набрав 10 очок (21 за весь матч). Всі свої 7 очок капітан Харківських Соколів Бояркін набрав саме в заключній частині. Навіть два тайм-аути "Черкаських Мавп" ніяк не вплинули на хід гри, яка завершилася з рахунком 77:75 на користь господарів.

Раніше сайт vikka.ua повідомляв: Михайло Бродський визнаний спортивним меценатом року на Черкащині.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Внаслідок ДТП у Черкасах автомобіль врізався у стіну будинку – ФОТОФАКТ

У Черкасах на перехресті вулиць Надпільна та Чехова сталася автомобільна аварія. Одна з автівок врізалася у стіну будинку. Повідомляє...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x