додому Новини "Черкаські Мавпи" на останніх чотирьох секундах перемогли "Говерлу" (ФОТО, ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи" на останніх чотирьох секундах перемогли "Говерлу" (ФОТО, ВІДЕО)

0

"Черкаські Мавпи" перемогли у матчі проти "Говерли" з рахунком 87:85. За дві хвилини до фінiшу черкаський баскетклуб програвав 11 очок. Про це інформують у прес-службі "Черкаських Мавп".

Досвідчені гравці "Говерли" зі страту гри забезпечили команді ривок 12:4. Згодом черкасцям вдалося скоротити відставання. Однак гості таки виграли перший період – 23:17. У другій десятихвилинці господарі перебудувалися у захисті і значно агресивніше заграли у нападі. Наприкінці періоду у "Мавп" була мінімальна перевага – 42:41. У третьому періоді черкасці знову програли супернику з рахунком – 68:61.

Ще більше ускладнила ситуацію перша половина четвертого періоду. Молодий захисник "Говерли" за 2,5 хвилини до завершення періоду своїм середнім майже вбив інтригу у грі – 81:72. Попри це на останніх хвилинах "Мавпи" взялися витягувати матч – 8:0. Згодом Хемілтон вириває м’яч на веденні у Подоляна. Ешлі не дає можливість Макнайту забити з проходу і сам йде у відрив. Переможну атаку британець завершує з фолом від суперника і ще й забиває з лінії – 87:85. За чотири секунди, що залишилися, "Мавпам" знову вдалося зупинити прохід Макнайта.

Джерело: Черкаські Мавпи

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version