НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» – на низькому старті у найнеочікуваніший сезон...

«Черкаські Мавпи» – на низькому старті у найнеочікуваніший сезон (Фото)

-

- Advertisment -

Найближчої п’ятниці «Черкаські Мавпи» проведуть перший домашній матч Суперліги. Яким він буде – передбачити важко, як і весь сезон 2020/21.

COVID-19 щодня вносить свої корективи у комплектацію команди та організацію ігор. 13 жовтня на відкрите тренування змогли з’явитись лише шестеро гравців «Черкаських Мавп», інші – з позитивним результатом коронавірусу, або ж його симптомами. Про передстартовий настрій та відповідальність, покладену на уболівальників, говорили під час пресконференції, інформує vikka.ua.

«Чемпіонат обіцяє бути цікавим. Збільшилась і кількість команд, і якість. Але, на жаль, у більшості – тільки на папері. Не тільки ми сьогодні не можемо побачити команду у повному обсязі, – каже головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон. – Для мене немає у цьому сезоні основних гравців, основні ті, хто можуть вийти на майданчик. Ми провели досить непогану передсезонну підготовку. На папері мені наш склад подобається. Але вся та робота, яку ми провели у серпні – на початку вересня, марна».

У всіх неприсутніх на майданчику баскетболістів є симптоми захворювання. Гравці, яким підтвердили коронавірус, переносять хворобу без ускладнень, проте є підвищена температура, нежить, кашель, ломота, слабість. За словами Міхельсона, неможливо навіть наперед планувати тренування.

Хто вийде на майданчик на першу гру, 16 жовтня, – невідомо.

«Цим і цікавий сезон, що для України відкриються нові молоді імена, на які навіть тренери не очікували», – зауважує головний тренер БК.

Капітан «Черкаських Мавп» Володимир Конєв має надію на те, що спалах захворювання у команді мине й у гравців виробиться колективний імунітет.

«Я хочу, щоб усі гравці сприймали цей сезон як випробування, яке треба пройти і рухатись далі. У нас багато людей перехворіло. Виробиться якийсь колективний імунітет і далі ми не будемо так часто хворіти. Гратимемо в оптимальному складі», – розповів Конєв.

У зв’язку з карантинними обмеженнями, максимальна кількість глядачів в ПС «Будівельник» – 180 осіб. Директор БК «Черкаських Мавп» Володимир Гриценко закликає кожного уболівальника використовувати шанс бути присутнім на домашньому матчі.

«Організація матчів надзвичайно ускладнилась із багатьма обмеженнями, яких треба дотримуватись. Попри те, що ми зараз у помаранчевій зоні, ігри будуть. Квитки перед матчем в «Будівельнику» не продаватимуться. Їх можна купити онлайн або без черги в Будинку торгівлі. Придбавши квиток, уболівальник приймає протиепідеміологічні правила, встановлені для клубу і для його участі у чемпіонаті», – зазначив Гриценко.

16 жовтня о 18:00 «Черкаські Мавпи» зіграють з «Київ-Баскетом».

18 жовтня о 14:00 з “Тернополем”.

Увага! Стало відомо, що матчі «Черкаських Мавп» пройдуть без уболівальників.

Як повідомляв сайт vikka.ua, стартував продаж квитків та абонементів на домашні матчі «Черкаських Мавп».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x