НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" на домашньому паркеті розправились з одеситами (Фото)

"Черкаські Мавпи" на домашньому паркеті розправились з одеситами (Фото)

-

- Advertisment -

Команда Максима Міхельсона в рідних стінах легко обіграла підопічних Олега Юшкіна. У матчі 6 грудня одесити намагалися чинити опір, але господарі виявились непереможними.

Про це повідомляє офіційний сайт баскетбольного клубу. 

Зі стартових секунд обидві команди демонстрували швидкий баскетбол. Однак – поки безрезультатно. Щонайменше п’ять атак встигли провести клуби, поки бігмен господарів Райт не відкрив лік набраним балам з лінії штрафних. На третій хвилині гри Беліков подвоїв перевагу для своєї команди, але після цього одеситам знадобилося лише 9 секунд, аби вирівняти рахунок – 4:4.

Надалі – рівна гра. В першій чверті зумів відмітитись снайпер "Мавп" – Джейлін Ейрінгтон. Американець забив яскраві три, а також виконав вбивчий данк. Завершилась перша чверть з рахунком 22:17.

На старті другої десятихвилинки  до гри увійшов ще один наш легіонер – Сеад Хаджифейзович. Серб декілька разів вдало проатакував та змусив наставника "Одеси" брати тайм-аут. На екваторі чверті різниця в рахунку сягнула 12 балів на користь черкащан. Але гості все ж скоротили відставання до 6. Остаточну крапку в першій половині поставив Попов своїми двома балами з проходу – 44:34.

Третій період розпочався з ефектної триочкової атаки від Діона Райта, але одесити цей удар витримали та надалі навіть скоротили різницю до 5 балів зусиллями Холовея. Втім, на більше в цій грі команди Олега Юшкіна не вистачило. "Черкаські Мавпи" зробили потужний ривок та практично знищили інтригу ще в кінцівці третьої десятихвилинки.

В заключні 10 хвилин обидві команди потішили публіку в Черкасах яскравими моментами, які, втім, вже ніяк не впливали на підсумковий результат гри.

92:76 – перемога команди з Черкас.

Наступний свій матч "Черкаські Мавпи" проведуть сьогодні, 8 грудня. Суперником нашої команди стане чинний чемпіон України "Хімік" з Южного.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за черкаський фут зальний клуб гратимуть легендарні динамівці.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x