НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" мінімально поступилися у Запоріжжі та завершили сезон...

"Черкаські Мавпи" мінімально поступилися у Запоріжжі та завершили сезон (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

БК "Запоріжжя" приймав "Черкаських Мавп" у вирішальному третьому матчі плей-оф Суперліги Парі-Матч, в якому визначався учасник півфіналу.

Краще сумбурний старт матчу провели господарі, які у фірмовому стилі активно втікали у швидкі відриви. Саме у фаст-брейках запоріжці набрали 14 з 25 очок за чверть, вигравши першу десятихвилинку. "Мавпи" мали серйозні проблеми з відсотком влучань, реалізувавши лише 29% спроб та отримавши 8 очок дефіциту, інформує прес-служба "Черкаських Мавп".

У другій чверті команди збавили оберти, засушили гру та пробили цілу серію штрафних – господарі ще до великої перерви виконали 25 кидків з лінії, але лише 16 з них досягли мети. Саме цей фактор дозволив господарям втримати перевагу. "Мавпи" заволоділи перевагою на щитах та трохи краще атакували з дальньої відстані, але виграли другу чверть лише "+2", залишившись із 6-очковим відставанням за підсумками першої половини.

У третій чверті ключовими стали два поспіль влучних дальніх від Шевченка, завдяки яким господарі повернули собі більш комфортну двозначну перевагу. "Мавпи" мінімально програли 10-хвилинний відрізок, але, що важливіше, почали втрачати перевагу на щитах.

Ікс-фактором "Мавп" наприкінці матчу став Ткаченко, який став брати гру на себе. Саме його проходи, які часто зупинялись фолами, дозволили "Мавпам" підтягнутись у рахунку і повернути інтригу – після результативного проходу Янга рахунок став рівним за півтори хвилини до кінця гри. Але кінцівку все ж таки виграли господарі, які краще пробили штрафні наприкінці гри. Отверченко міг зрівнювати рахунок за 15 секунд до кінця матчу, але схибив з-під кільця. Мавпи так і не змогли наздогнати Запоріжжя, поступившись у вирішальному третьому матчі серії.

Чемпіон України, втративши трьох бігменів наприкінці гри через перебір фолів, зазнав поразки в серії з переможцем регулярки та завершив свій виступ у першому раунді плей-оф Суперліги Парі-Матч.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-07" перемогли вдома київських "Хижаків".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

“Дорожники” Черкащини вигадали нову схему проведення тендерів на утримання доріг?

Мільйони гривень віддали без конкурсів після того, як у тендерах публікували спотворені документи. Служба автомобільних доріг у Черкаській області...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x