додому Новини Черкаси “Черкаські Мавпи” матимуть насичений баскетбольний тиждень

“Черкаські Мавпи” матимуть насичений баскетбольний тиждень

0
Черкаські Мавпи

“Черкаські Мавпи” відіграють для любителів баскетболу цілу низку матчів. Про це повідомляють на сайті «Черкаських Мавп» цього тижня.

Черкаські баскетболісти проведуть дві гри Суперліги Windrose, у рамках Вищої ліги вдома відіграють і дублери клубу.

11 листопада. Черкаси. Суперліга Windrose
19:00 Черкаські Мавпи – Харківські Соколи

КВИТКИ

Після кубкового протистояння із “Київ-Баскетом” “Черкаські Мавпи” залишаються вдома. У рамках Суперліги Windrose підопічні Максима Міхельсона приймуть “Харківських Соколів”. Під орудою Валерія Плєханова харків’яни здобули 8 перемог при 4 поразках і посідають третю сходинку у турнірній таблиці. Півтора тижні тому команди зустрічалися у Харкові, тоді перемогли “Соколи”. Зараз “Мавпи” спробують взяти реванш.

Черкаські Мавпи

13 листопада. Черкаси. Суперліга Windrose
16:00. Черкаські Мавпи – Дніпро
КВИТКИ

Ще один сильний суперник приїде до Черкас. “Дніпро” має один із найсильніших українських ростерів в чемпіонаті і традиційно ставить перед собою максимальні завдання. Нині дніпряни мають результат 6-5 і посідають шосте місце у турнірній таблиці, що не влаштовує команду. Відповідно до Черкас Бобров, Санон і компанія приїдуть здобувати перемогу. Завдання “Мавп” – не дати цього зробити. Черкасці давно не перемагали, потрібно переривати невтішну серію.

Черкаські МавпиЧеркаси. Вища ліга
12.11. 18:00 Черкаські Мавпи-2 – Прометей-2
13.11. 12:00 Черкаські Мавпи-2 – Прометей-2

Дублери “Черкаських Мавп” повертають на рідний паркет. Вихідними підопічні Георгія Ступенчука здобули гучну перемогу – здолали “Рівне” у Кубку України і вийшли до 1/8 фіналу. Так, грізний суперник грав проти черкасців своїм другим складом, але це не применшує досягнення нашої команди. Зараз у чемпіонаті “Мавпи-2” приймають ще один дублюючий склад – колектив “Прометей-2”, який розташувався на другій сходинці у групі. Втім, як показує практика, черкаська команда може боротися з усіма командами, відповідно у ПС “Будівельнику” буде боротьба.

Як повідомляла vikka.ua, черкаський альпініст підкорив гребінь гори в Гімалаях.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version