НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» матимуть насичений баскетбольний тиждень

«Черкаські Мавпи» матимуть насичений баскетбольний тиждень

-

- Advertisment -

Заключні матчі 2021-го року у Черкасах. Одразу три команди відіграють цього тижня. Кульмінацією стане зустріч Черкаських Мавп і Київ-Баскета 24 жовтня. Про це повідомляють на сайті «Черкаських Мавп».

21-22.12 (вівторок-середа). ПС Будівельник. Перша ліга (жінки)
21.12 15:30 Венето-Черкаси – КСЛІ-Динамо
22.12 12:00 Венето-Черкаси – КСЛІ-Динамо
Свій четвертий тур Першої ліги проведуть найстарші дівчата. Підопічні Олени Фатнєвої ще не перемагали на рівні цього турніру, але кожна гра є важливою не в змагальній площині, а в освітньому плані. Гравчині Венето-Черкаси приймають КСЛІ-Динамо. Сильну столичну комнду, якій поступилися у першому турі.

22.12 (середа). ПС Будівельник. Кубок України
19:30 Черкаські Мавпи-2 – Будівельник
Кубкова середа у Черкасах. Дублери Черкаських Мавп завершать свій рік протистоянням із найбільш статусним суперником із можливих. В рамках 1/8 фіналу Кубка України підопічні Георгія Ступенчука зіграють проти 10-разового чемпіона України – Будівельника. Безперечно, головне завдання дублерів у цьому матчі – проявити свої найкращі якості на фоні топових українців та легіонерів. Склад Будівельника майорить зірками. Відповідно власне гра молодих Токовенка і Семерича проти Гордона і Брауна чи протистояння Нагорного і Романовського проти Стоктона чи Рендла. Це буде дуже цікаво. Цілком ймовірно, що багато із зірок киян не зіграють у цьому матчі, але навіть за таких умов у Ігорса Міглінієкса є величезна перевага над Мавпами. Розглядаємо це протистояння як досвід для другої команди Мавп.
Квитки на матч можна придбати в ПС “Будівельник” перед грою.

24.12 (п’ятниця). ПС Будівельник. Суперліга Windrose
19:00 Черкаські Мавпи – Київ-Баскет
Квитки


Черкаські Мавпи завершують 2021-ий рік домашнім матчем. Після двох складних ігор із сусідами по турнірній таблиці черкасці приймають Київ-Баскет. Цього разу суперник вкрай потужний, який цьогоріч перегравав Мавп як чемпіонаті України, так і в кубку. Незважаючи на статус фаворита киян, в останніх матчах Мавпи показували, що можуть боротися на рівних із сильними суперниками. Непоганий був матч із Прометеєм. Київ-Баскет – один із найбільш незручних суперників для Мавп, адже має у своєму складі двох найвищих центрових чемпіонату – Скапінцева і Анікієнка. Закрити їх – головне завдання черкасців.
На новорічні свята Черкаські Мавпи хочуть піти за позитивного настрою, тому намагатимуться чинити гідний опір супернику.

21-24.12. Харків. ВЮБЛ-2006
Черкаські Мавпи-08 вирушають до Харкова на черговий тур першого етапу ВЮБЛ. Нині підопічні Василя Івлєва посідають сьому сходинку у турнірній таблиці, йдучи по сезону з показником 4-4. Є потенціал покращити своє становище перед паузою на новорічні свята.

23-26.12. Київ. ВЮБЛ-09
Збірна Черкаської області-Агророзвиток-Черкаські Мавпи-09″ захищають свій титул. У Києві підопічні тренерів Максима Міхельсона, Василя Івлєва та Світлани Маляр-Белінської відіграють три матчі проти міцних команд із Києва, Южного та Миколаєва. Черкасці – фаворити з кожним суперником, але це не означає, що буде легко.

Як повідомляла vikka.ua, черкащанин Святослав Михайлюк повторив досягнення Станіслава Медведенка в НБА.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x