додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи» готуються до вирішального поєдинку з «Київ-Баскетом»

«Черкаські Мавпи» готуються до вирішального поєдинку з «Київ-Баскетом»

0

Чвертьфінальна серія плей-оф переїхала до Черкас. Цього вівторка «Черкаські Мавпи» приймають «Київ-Баскет». Саме ця гра є визначальною для команди Максима Міхельсона, адже рахунок у серії 2:0 на користь киян. Тому у черкасців вже немає права на помилку. Перемога і продовження боротьби, або поразка і фініш сезону.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Дві гри у Києві мали схожий характер. «Київ-Баскет» потужно проводив кожен із матчів і попри всі намагання черкасців, дотискав суперника і здобував перемогу. Хоча, позитивна динаміка для «Мавп» у серії наявна. У першій грі пасив -20, тоді як у другій, -7. Хоча протягом другого матчу команда Максима Міхельсона була поблизу в рахунку до останніх хвилин.

В обох матчах черкасцям добряче насолили українські баскетболісти Богдан Близнюк та Сергій Павлов, які на двох у середньому за серію набирають 35 очок. У «Мавп» надважливим у цій серії є Дмитро Скапінцев, який у середньому здобуває 14 очка та робить 7 підбирань.

Власне завдяки Скапінцеву, Конєву та Райту «Черкаські Мавпи» значно краще відіграли на щитах у другому матчі, вигравши підбирання з показником 40 на 30. Однак не вирішеним поки питанням є кількість втрат. Черкасці допускають 15.5 втрати в середньому за гру, проти 6.5 у Києва.

Надважливим фактором у третьому матчі має стати домашній паркет. На майданчику ПС «Будівельник» цього сезону «Мавпи» мають позитивний баланс перемог-поразок 11-9. Більшість ключових перемог сезону були здобуті саме у Черкасах. На підтримку вболівальників сподіваються і гравці «Мавп». Відзначимо, що на цю гру до Черкас їде торсида фанів із Києва, тому вболівальники «Мавп» мають бути мобілізованими.

Команді необхідна ваша підтримка у ключовий момент сезону. Приходьте. Квитки на матч можна придбати на сайті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах фінішував аматорський чемпіонат міста з баскетболу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version