НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» готуються до нового сезону Суперліги (відео)

«Черкаські Мавпи» готуються до нового сезону Суперліги (відео)

-

- Advertisment -

Триває підготовка «Черкаських Мавп» до нового сезону Суперліги. Після складної роботи над фізичною підготовкою команда почала відпрацьовувати ігрові моменти та взаємодії. Про це повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Про роботу команди розповів головний тренер «Черкаських Мавп»Максим Міхельсон.

«Задоволений роботою хлопців. Класна, на височезному рівні самовіддача, дисципліна, дуже хороша робоча етика. Зробили величезний обсяг роботи, хлопці підсіли і втомилися. В принципі, так і має бути під час передсезонної підготовки.

Якщо під час першого тижня у нас практично не було ніяких командних взаємодій, протидій, то вже під час другого тижня у нас було кілька тренувань при повному контакту з протидіями в захисті.

Підписали американця (Родні Первіс прим.), тому що знали, кого підписуємо. Ми зустрічалися з ним у Лас-Вегасі, бачили в якій він формі, як він тренується. За нього була розмова ще два роки тому, тоді розглядали його підписання. На жаль, тоді йому дали більше грошей в Італії і він поїхав туди. Зараз вийшло, зустрілися, поговорили з ним і агентом. Все вийшло. Підписали з трай-аутом, тому що у нього була перерва, пов’язана з коронавірусом. Хоча, знову-таки, ми його бачили в Америці, знаємо, що він у відмінній формі.

Наступного тижня у нас буде турнір у Харкові. Звісно, ми нічого не очікуємо, ніяких надрезультатів. Постараємося розприділити час між всіма гравцями, хочемо передивитися гравців, які приїдуть на трай-аут. Це українські гравці та американці. Окрім цього гравця на турнірі у Харкові має бути мінімум один, а то й два гравці, яких ми маємо переглянути. Більше інформаційний турнір, подивитися, який вигляд мають інші команди, глянути конкуренцію, який вигляд матимемо ми, які моменти чи позиції потрібно підсилювати нам і далі працювати», – сказав Міхельсон.

Як повідомляла vikka.ua, черкаські веслувальники завершили виступ на Паралімпіаді. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x