НовиниСпорт"Черкаські Мавпи" готуються до матчу Кубку ФІБА

"Черкаські Мавпи" готуються до матчу Кубку ФІБА

-

- Advertisment -

Команда "Черкаських Мавп" під орудою головного тренера Максима Міхельсона активно готується до першого домашнього поєдинку групового турніру Кубку ФІБА. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Уже сьогодні, 24 жовтня, черкасці зустрінуться із лідером чемпіонату Данії – "Бакен Берз".

Минулого тижня "Мавпи" зіграли два важкі поєдинки. У стартовому матчі групового турніру Кубку ФІБА підопічні Максима Міхельсона в Косово поступилися місцевій "Пріштіні". А вже 20 жовтня у Южному − програли "Хіміку".

Ситуацію суттєво ускладнюють серйозні кадрові проблеми черкаської дружини. Досі лікується Ігор Бояркін, вже після успішної кваліфікації до групового турніру лазарет поповнили гравці основи Володимир Конєв та Дмитро Липовцев, опісля гри Суперліги до них додався Гілвідас Бірута. Також за клуб не виступає Олександр Кобець, який відправився за океан.

Участі у тренуванні команди не брав Брендон Янг, що встиг стати одним з лідерів "Мавп". За словами тренера команди Максима Міхельсона, американець травмувався у грі проти "Хіміка" і на 99% не зіграє завтра проти датчан.

Максим Міхельсон розповідає про тяжку кадрову ситуацію в команді напередодні гри проти "Бакена". При цьому він не втрачає оптимізму.

"У матчі нам не допоможуть відразу 5 гравців: Конєв, Липовцев, Бояркін, Бірута, додався Брендон Янг. Будемо грати тими, хто є. Ми всюди шукаємо позитив. Адже такі ігри – це величезний досвід для наших молодих гравців. Так, наприклад, Іван Ткаченко грає регулярно по 30 хвилин, Діма Скапінцев отримує ігровий час", − зазначив тренер "Мавп".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк дебютував в НБА і відіграв 17 хвилин проти "Сан-Антоніо".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x