додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" готуються до гри з "Дніпром"

"Черкаські Мавпи" готуються до гри з "Дніпром"

0

Після двотижневої перерви Суперліга-Парі-Матч повертається. Під час паузи "Черкаські Мавпи" зосередилися на тренувальному процесі. У певний момент команду залишали баскетболісти збірної України та гравці, які змагалися у Суперлізі 3х3. Втім, останній тиждень і тренери, і гравці повернулися до складу й готувалися до чергових матчів. Про це йдеться на сайті баскетбольного клубу.

У цій ігровій сесії на "Черкаські Мавпи" чекає вояж на схід. 1 грудня о 19.00 підопічні Максима Міхельсона зустрінуться з лідером чемпіонату, "Дніпром". Пізніше буде матч із "Політехніком". З обома цими командами у першому колі "Мавпи" грали вдома – поступилися "дніпрянам" та виграли у харків’ян.

"Дніпро" з перших матчів нового сезону продемонстрував, що цьогоріч претендуватиме на медалі найвищого ґатунку. Підопічні Дениса Журавльова поступилися лише раз і справедливо очолюють турнірну таблицю. Добре укомплектована й зіграна команда демонструє вкрай потужну гру, що і доводив у більшості матчів. Кожен свій матч "дніпряни" вигравали достатньо впевнено із понад 10-очковим гандикапом. У "Черкаських Мавп" не такий вдалий старт. Команда розпочинала сезон в одному складі, а продовжувала з іншими баскетболістами. Власне питання налагодження командних взаємодій та зіграності складу – це чи не найголовніша проблема "Мавп". До паузи колектив виграв два матчі поспіль, пройшли трай-аут і новачки Беллфілд та Джуріч. Ці два тижні нові виконавці й освоювалися в Черкасах.

Цікавою може бути дуель Станіслава Тимофеєнка та Марвіна Джефферсона. Обидва гравці серед кращих в Суперлізі за очками і підбираннями. Тимофеєнко – 16.9 очок, 6.2 підбирань; Джефферсон – 14.9 очок, 9.0 підбирань.

"Суперник не зі слабких. Лідер чемпіонату. Ми їх добре знаємо, минулого року зіграли близько 10-ти матчів, з урахуванням плей-оф. Цього сезону поступилися. Але у тій грі у нас не все виходило. Наша команда була на етапі становлення, тому програли. На завтрашній матч налаштовуємося серйозно. Настрій робочий. Нарешті поновлюється чемпіонат. Скучили всі за іграми. Тому що тренування – це більше рутинний процес, вони втомлюють. Всі чекають на матчі. У команди все в порядку, всі живі здорові. Сподіваюся, що завтра зможемо здобути перемогу", – розповідає капітан "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобули "срібло" на Lavina Суперліги 3х3.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version