НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" готуються до гри з "Дніпром"

"Черкаські Мавпи" готуються до гри з "Дніпром"

-

- Advertisment -

Після двотижневої перерви Суперліга-Парі-Матч повертається. Під час паузи "Черкаські Мавпи" зосередилися на тренувальному процесі. У певний момент команду залишали баскетболісти збірної України та гравці, які змагалися у Суперлізі 3х3. Втім, останній тиждень і тренери, і гравці повернулися до складу й готувалися до чергових матчів. Про це йдеться на сайті баскетбольного клубу.

У цій ігровій сесії на "Черкаські Мавпи" чекає вояж на схід. 1 грудня о 19.00 підопічні Максима Міхельсона зустрінуться з лідером чемпіонату, "Дніпром". Пізніше буде матч із "Політехніком". З обома цими командами у першому колі "Мавпи" грали вдома – поступилися "дніпрянам" та виграли у харків’ян.

"Дніпро" з перших матчів нового сезону продемонстрував, що цьогоріч претендуватиме на медалі найвищого ґатунку. Підопічні Дениса Журавльова поступилися лише раз і справедливо очолюють турнірну таблицю. Добре укомплектована й зіграна команда демонструє вкрай потужну гру, що і доводив у більшості матчів. Кожен свій матч "дніпряни" вигравали достатньо впевнено із понад 10-очковим гандикапом. У "Черкаських Мавп" не такий вдалий старт. Команда розпочинала сезон в одному складі, а продовжувала з іншими баскетболістами. Власне питання налагодження командних взаємодій та зіграності складу – це чи не найголовніша проблема "Мавп". До паузи колектив виграв два матчі поспіль, пройшли трай-аут і новачки Беллфілд та Джуріч. Ці два тижні нові виконавці й освоювалися в Черкасах.

Цікавою може бути дуель Станіслава Тимофеєнка та Марвіна Джефферсона. Обидва гравці серед кращих в Суперлізі за очками і підбираннями. Тимофеєнко – 16.9 очок, 6.2 підбирань; Джефферсон – 14.9 очок, 9.0 підбирань.

"Суперник не зі слабких. Лідер чемпіонату. Ми їх добре знаємо, минулого року зіграли близько 10-ти матчів, з урахуванням плей-оф. Цього сезону поступилися. Але у тій грі у нас не все виходило. Наша команда була на етапі становлення, тому програли. На завтрашній матч налаштовуємося серйозно. Настрій робочий. Нарешті поновлюється чемпіонат. Скучили всі за іграми. Тому що тренування – це більше рутинний процес, вони втомлюють. Всі чекають на матчі. У команди все в порядку, всі живі здорові. Сподіваюся, що завтра зможемо здобути перемогу", – розповідає капітан "Черкаських Мавп" Олександр Кольченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобули "срібло" на Lavina Суперліги 3х3.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x