НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» готуються до гри з «Дніпром»

«Черкаські Мавпи» готуються до гри з «Дніпром»

-

- Advertisment -

Старт другого кола Суперліги Паріматч «Мавпи» зустрінуть у Черкасах. На паркеті ПС «Будівельник» підопічні Максима Міхельсона приймають одного з лідерів сезону, чинного чемпіона, «Дніпро».

Гра відбудеться 19 листопада о 19:00. Про це інформує пресслужба БК.

Після першої матчу тиждневої давнини з «Миколаєвом» (85:81) з черкаських баскетболістів спав тягар у вигляді 0 у графі перемоги. Втім турнірна ситуація все одно складна. Дуже багато матчів було втрачено на старті сезону через різні причини. Зараз якимось чином положення потрібно виправляти, втім з суперниками калібру «Дніпра2 зробити буде дуже непросто.

Підопічні Дениса Журавльова повільно входили в сезон, команда грала не найкращим чином, набираючи форму протягом чемпіонату. Втім, незважаючи на це, дніпряни справно набирали очки і поступилися лише раз – у близькому матчі з «Київ-Баскетом» (75:76). Далі «Дніпро» видав п’ятиматчеву переможну серію, під час якої розтрощив ще одного фаворита – «Прометей» (101:66).

У першому колі «Дніпро» переграв «Черкаських Мавп» (85:78), однак підопічні Максима Міхельсона у тому матчі у вкрай усіченому складі дали неабиякий бій суперникові. Зараз черкасці грають у значно ширшому складі. Але і зараз команда не оптимальна, після того як клуб залишили Джонс і Кобець, позиція другого номера не є закритою. Вчора «Мавпи» підписали Руслана Отверченка, але його участь у цьому матчі під питанням.

У «Дніпра» склад більш ніж зірковий. Террелл, Бобров, Кравцов – фактично на кожній позиції у «Дніпра» є висококласний баскетболіст. Втім «Мавпи» вже доводили цього сезону, що попри всі проблеми, будуть боротися з усіма суперниками. До того, ж зараз гарну форму набрали Ткаченко, Скапінцев і Конєв. Тому легкої прогулянки в Черкасах у «Дніпра» не буде.

«Налаштовуємося на боротьбу. Так, знаємо, що це сильний суперник. Знаємо, їхні сильні сторони, розбирали гравців. Але мандражу ніякого немає. Зараз сезон такий, що через коронавірус не знаєш, в якому стані буде суперник. Усі команди досить рівні. Тому будемо боротися», – сказав форвард «Черкаських Мавп» Іван Ткаченко.

Онлайн: ObozTV, YouTube,  «ВІККА» (20.11. 21:35)

Як повідомляв сайт vikka.ua, до «Черкаських Мавп» повернувся Руслан Отверченко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x