додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи" готуються до бою з "Хіміком"

"Черкаські Мавпи" готуються до бою з "Хіміком"

0

22 грудня о 18:30 у Палаці спорту "Будівельник" черкащани змагатимуться із командою Южного. Результат цього сезону – 68:67. Турнірне становище: "Мавпи" – 3 місце (7/7), "Хімік" – 6 місце (6/6). Про це йдеться на сайті "Черкаських мавп".

"Черкаські Мавпи" підходять до цієї гри із кадровою втратою. Марвін Джефферсон остаточно залишив команду, але його відсутність не завадила хлопцям Максима Міхельсона впевнено здолати "БІПу". Причому той матч став рекордним результативним перфомансом цього сезону в Суперлізі.

У "Хіміка" не найкращий ігровий тонус. Останні 10 матчів підопічні Віталія Степановського пройшли з показником 4/6. Мала млявий вигляд команда і в Києві. Щоправда на не виразну гру южненців міг повпливати вкрай складний переїзд. Чи встигли відновитися баскетболісти, покаже гра. У будь-якому випадку, баскетболісти "Хіміка" до Черкас їдуть за перемогою.

"Будемо грати з дуже хорошою командою, яка поступово вибирається з ями, пов’язаної з участю у двох турнірах. Я впевнений, що буде не проста гра. Нам зараз доводиться перебудовуватися. У нас було днів для того щоб, змінити модель гри без Марвіна Джефферсона. Якісь результати цієї перебудови помітні. Тим не менше, з "Хіміком" буде дуже не проста гра", – розповідає головний тренер "Черкаських Мавп" Максим Міхельсон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здобули блискучу перемогу над одеситами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version