НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи" чекають на підтримку вболівальників у матчах проти...

"Черкаські Мавпи" чекають на підтримку вболівальників у матчах проти "Київ-Баскета"

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" повернулися додому після успішного матчу у Миколаєві. Команда Максима Міхельсона здобула 5-ту перемогу у чемпіонаті у 8-ми матчах і наразі посідає третє місце турнірної таблиці.

У переможному настрої черкасці чекатимуть матчів Кубка України. Саме серією 1/8 фіналу для наших хлопців продовжиться сезон, інформує пресслужба "Мавп".

Уже 16-го листопада у Черкасах наша команда зустрінеться у першій грі 1/8 проти "Київ-Баскету". Другий матч суперники проведуть у столиці 24-го листопада. До слова, на цей матч збирається відправитися фан-сектор нашого клубу. У кого є такі ж гарячі наміри підтримати нашу команду у важливому поєдинку – залишайте свої заявки за телефоном 063 790 17 91 (Олександр).

Нагадаємо, що гаряче кубкове протистояння "Черкаських Мавп" та "Київ-Баскету" було підігріте ще минулого сезону, коли за спортивним принципом "Мавпи" отримали право зіграти у Фіналі Чотирьох кубка, але через подачу протесту киян на вихід на майданчик одночасно чотирьох легіонерів нашого клубу, у головну стадію турніру пішли кияни.

Попри статус фаворита у цій парі столичної команди черкасці уже обігрували "Київ-Баскет". Кілька тижнів тому шалена підтримка черкаських трибун та самовіддана гра наших лідерів дозволила помаранчево-чорним оформити перемогу над учасником Кубку Європи FIBA. Саме у цьому матчі Діон Райт оформив космічні 44 бали ефективності (33 очки + 7 підбирань + 3 перехоплення). Цей показник є рекордним за останні чотири роки у Суперлізі!

Цілком вірогідно, що уже у цьому матчі у гру можуть повернутися топові українські гравіц: Олександр Кольченко та Володимир Конєв. Квитки на кубковий матч у Черкасах 16-го листопада уже у продажу. Їх можна придбати тут.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" у фантастичному поєдинку перемогли "Київ-Баскет".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд оштрафував чиновницю із Черкас: вона пропонувала прикордоннику 100 доларів хабара

Старосамбірський районний суд Львівської області оштрафував на 68 тисяч гривень посадовицю Черкаської міськради Тетяну С. Жінка намагалася підкупити прикордонника...

У Черкасах виявили нелегала, який протягом восьми років незаконно перебував в Україні

Чоловік із Грузії, якого виявили міграційники в Черкасах, перебував у статусі нелегального мігранта протягом майже 8 років. Про це...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x