додому Новини Черкащина "Черкаські Мавпи-2" завершили перший етап Вищої ліги

"Черкаські Мавпи-2" завершили перший етап Вищої ліги

0

У Києві підопічні Едуарда Скрипця обмінялися перемогами із дублерами "Київ-Баскета". Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

"Черкаські Мавпи-2" чинили гідний опір супернику у першому матчі. Черкаські баскетболісти задали хороший темп киянам і виграли першу чверть. Однак поступово "Київ-Баскет-2" вирівняли гру. Протягом більшої частини матчу суперники не відпускали один одного в рахунку. Хорошу дуель між собою провели Кирило Подковиров та Нікіта Руслов.

Лідер киян здобув 24 очка, 14 підбирань та віддав 6 передач, а Нікіта Руслов набрав 25 балів, додавши до цього 12 підбирань та віддав 9 передач. Гаряча боротьба між командами призвела до нічийного рахунку. Втім в овертаймі "Мавпи-2" здобули перемогу з рахунком 87:84.

Втім зачепитися за перемогу у другому матчі черкасцям не вдалося. Без Нікіти Руслова "Мавпи-2" втратили гостроту в атаці, чим скористався суперник й переміг із більш комфортною перевагою – 74:59.

Попри поразку у другому матчі, "Черкаські Мавпи-2" випередили "Київ-Баскет-2" й фінішували на шостому місці у своїй групі. В активі черкасців 11 перемог та 21 поразка. Тепер "Мавпи-2" очікують на матчі другого етапу, де зіграють командами групи А.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двоє з "Черкаських Мавп" провели майстер-клас для юних вихованців клубу.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version