НовиниЧеркащинаЧеркаські Мавпи-2 впевнено стартували у Молодіжній лізі

Черкаські Мавпи-2 впевнено стартували у Молодіжній лізі

-

- Advertisment -

Черкаські Мавпи-2 у рідних стінах провели матчі першого туру Молодіжної ліги. На власному паркеті команда клубу здобула дві перемоги. Про це йдеться на сайті «Черкаських Мавп».

Перший тур Молодіжної ліги видався для Черкаських Мавп досить вдалим. У цьому турнірі наш клуб представлений дублюючим складом. Команда Георгія Ступенчука у першій грі розгромила команду МСДЮСШОР із Вінниці.

У другій грі вінничани поступилися Київ-Баскету. Таким чином, заключна гра, яка відбулась першого грудня, стала для Мавп-2 найважливішою.

Матч із Київ-Баскетом складався досить нервово. Перші дві чверті команди провели рівно. Обидві команди запропонували одна одній швидкий баскетбол, а з огляду на молоді склади, суперники часто помилялися. До кінця другої чверті у черкасців стався прикрий момент. Спочатку другий технічний фол і вилучення отримав Юрій Романовський, а потім травмувався Артур Назаренко. Таким чином, на другу половину Мавпи-2 вийшли без двох гравців стартової п’ятірки.

Владислав Семерич

Втрата лідерів згуртувала команду Черкаські Мавпи-2. Потужний матч провели інші ключові баскетболісти команди. Владислав Семерич, який і в першій грі з Вінницею домінував на щитах, видав потужний матч, завершивши гру з дабл-даблом – 36+11 підбирань. Якісно гру команди вів Ілля Здирка, котрому забракло лише трьох підбирань до тріпл-даблу – 29 очок, 7 підбирань, 10 передач.

Ілля Здирка

У підсумку черкасці з позиції сили провели другу половину і заслужено перемогли. Таким чином, 2-0 на старті Молодіжної ліги для Черкаських Мавп.

Черкаські Мавпи-2

Черкаські Мавпи-2

Як повідомляла vikka.ua, вихованець «Черкаських Мавп» грає у стартовому складі «Торонто Репторз»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас водій маршрутки зухвало порушив ПДР (ВІДЕО)

Патрульні притягнули до відповідальності водія громадського транспорту за порушення ПДР. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Нещодавно в...

“Можливі підтоплення у верхів’ї Кременчуцького водосховища” – Ігор Табурець

Найближчі кілька днів, унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ і рясних дощів, можливі підтоплення заплав і понижених прирічкових...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x