НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи"-2 обмінялися перемогами із "Київ-Баскет"-2

"Черкаські Мавпи"-2 обмінялися перемогами із "Київ-Баскет"-2

-

- Advertisment -

Дублюючі команди клубів Суперліги провели в Черкасах насичений тур Вищої ліги. Представники нижньої частини турнірної таблиці Вищої ліги "Черкаські Мавпи-2" та "Київ-Баскет-2" відіграли між собою два матчі. Про це повідомляє прес-служба черкаського баскетбольного клубу.

У першій зустрічі підопічні Едуарда Скрипця діяли з позиції сили, лідируючи протягом більшої частини ігрового часу. Як результат, "Мавпи-2" довели матч до логічного результату – перемоги 68:58.

Дабл-даблом відзначився Ігор Сергеєв (12+18 підбирань). Найрезультативнішим гравцем матчу став Олег Бондаренко, в активі якого 18 очок.

Однак у другому матчі "Київ-Баскет-2" бере реванш. Гості приголомшили черкасців стартовим ривком 11:0, не даючи "Мавпам" набрати очки. Поступово господарі паркету вирівняли гру, а в певний момент навіть майже зрівняли рахунок. Однак у киян вистачило сил, аби зберегти перемогу. Як підсумок 60:67 у другому матчі.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Максим Дейна, в активі якого дабл-дабл – 19+10 підбирань. Ще по 14 очок здобули Олег Бондаренко та Сергій Мельник.

"Черкаські Мавпи-2" та "Київ-Баскет-2" розійшлися миром. Наприкінці 2018-го року "Мавпи" зберегли за собою 7-ме місце у групі 2 Вищої ліги, а кияни залишаються на 8-му місці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" на виїзді поступилися київській команді.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані провели футбольний кубок пам’яті Андрія Кизила

Футбольний Кубок памʼяті Героя України — Андрія Кизила —провели у місті Умань днями. Про це повідомляє міська голова Ірина...

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x