додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи-09» потрапили до фіналу ВЮБЛ

«Черкаські Мавпи-09» потрапили до фіналу ВЮБЛ

0

В межах чемпіонату ВЮБЛ юні вихованці баскетбольної школи Михайла Бродського здобули п’ять перемог у рідних стінах і забезпечили собі місце у фінальному етапі чемпіонату.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Насичений тур Всеукраїнської баскетбольної ліги України приймають Черкаси. На власному паркеті юні «Мавпи-09» приймають команди із Одещини та Ужгорода, усі вони – прямі конкуренти у боротьбі за вихід до плей-оф.

«Черкаські Мавпи-09» – чинні чемпіони України, тому на цю команду налаштування вкрай серйозне.

«Цього сезону грати складніше, суперники на нас дуже налаштовуються, пресингують по всьому майданчику. Хочуть перемогти чемпіонів», – ділиться враженнями гравець «Мавп-09» Богдан Годлевський.

Серйозний супротив від суперників позначився і на турнірному становищі. Перед цим туром «Черкаські Мавпи-09» посідали четверте місце у турнірній таблиці й опинилися на межі потрапляння до плей-оф. Головне завдання цього туру – покращити своє становище і вийти до наступного етапу. Команду тренують одразу три спеціалісти – Василь Івлєв, Світлана Маляр-Белінська, а також тренер-консультант Максим Міхельсон.

«Черкаські Мавпи-09» здобули п’ять розгромних перемог і розділили перше місце з южненською ЮДЮСШ.

Таким чином, «Мавпи-09» потрапили до четвірки найкращих команд ВЮБЛ. Терміни проведення фіналу чемпіонату стануть відомі пізніше.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» завершують переможну серію, поступившись «Хіміку».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version