НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи-08" здобули "срібло" чемпіонату України (ФОТО, ВІДЕО)

"Черкаські Мавпи-08" здобули "срібло" чемпіонату України (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Найменша команда баскетбольної школи "Черкаських Мавп", яка виступає у чемпіонаті України оформила історичні нагороди. У своєму першому сезоні в ВЮБЛ серед юнаків 2008 р.н. хлопці Максима Міхельсона здобули срібні медалі головного чемпіонату країни. В останньому з трьох матчів черкасці обіграли одеську Баскетбольну школу Білостінного – 52:45. Загалом у фінальному турі, який приймав ПС "Будівельник", "Черкаські Мавпи-08" виграли два матчі з трьох, пише прес-служба "Мавп".

В останньому матчі фінального етапу Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України "Черкаські Мавпи-08" зустрічалися із командою ОБШ ім. Білостінного. У цій грі черкасці змагалися за срібні медалі чемпіонату.

Вихованці Максима Міхельсона і Василя Івлєва з самого початку матчу продемонстрували, що є фаворитами цієї гри. Черкасці за стартові кілька хвилин здійснили ривок 6:0 і тримали це лідерство протягом першої чверті. У другій 10-хвилинці черкасці збільшили оберти й наростили свій гандикап. До великої перерви лідерство "Мавп" сягнуло двозначного числа – 30:15!

За такої гри черкасці не знизили темп у третій чверті, а продовжували гнути свою лінію. Як результат, перед заключним періодом перевага "Черкаських Мавп-08" вже сягали 20-ти балів – 44:24! Фактично вирішивши всі питання про переможця, у заключній чверті черкасці вже догравали. Тому мотивований суперник лише в останні хвилини зумів дещо підтягнутися в рахунку. Але вплинути на кінцевий результат одесити вже не зуміли. Як підсумок – 52:45! "Черкаські Мавпи-08" здобувають срібло чемпіонату!

А чемпіоном ВЮБЛ у категорії 2008-го року народження стала команда ДЮСШ-7 із Харкова, яка сьогодні переграла "Політехнік" (58:47).

Відзначимо, що два гравці "Черкаських Мавп-08" Данило Поліщук та Данііл Павлов увійшли до символічної збірної сезону ВЮБЛ!

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-08" переграли лідера чемпіонату у фіналі ВЮБЛ.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x