додому Новини Черкаси «Черкаські Мавпи-05» на виїзді обіграли столичну команду

«Черкаські Мавпи-05» на виїзді обіграли столичну команду

0

Одні з найстарших юнаків баскетбольної школи Михайла Бродського повернулися з Боярки, де відбувся черговий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Протягом кількох днів «Черкаські Мавпи-05» у стінах місцевої гімназії провели два матчі проти команд із Київщини. В активі підопічних Василя Івлєва одна перемога і одна поразка.

У стартовому матчі проти столичної команди Київського спортивного ліцею-інтернату все складалося для черкасців не найкращим чином. Гравці «Мавп-05» провалили першу чверть, поступившись 11:27. У другій чверті кияни продовжили утримувати свою значну перевагу і дещо збільшили її – 46:28.

Однак у другій половині Василь Івлєв перебудував гру команди і «Мавпи» заграли інакше. Черкасці здійснили перший ривок і почали відіграватися. Команда агресивно діяла на щитах, зробивши 21 підбирання на чужому щиті! В заключній чверті команда продовжила тиск на суперника. Поступаючись – 8 за 2 хвилини до завершення матчу, черкасці зібралися і здійснили вирішальний натиск на суперника. Ключові влучання на рахунку Єфіменка, Анікіна та Мацибори. Як наслідок, 79:81 «Мавпи-05» виривають перемогу.

«Хлопці продемонстрували характер. Поступаючись у перші 18 хвилин гри – 27, ми зуміли переломити хід матчу. Команда показує потенціал того, що може вийти зі складного положення. У першій половині не виконали настанова на гру, тоді як у другій налаштувалися і добре відпрацювали у захисті. Закрили лідерів, не дали їм легких кидків. Були зарядженими на боротьбу. В кінцівці Владислав Єфіменко не влучив штрафні, але Вова Анікін взяв підбирання на чужому щиті і забив два з фолом. Хлопець молодший на рік, але прогресує з нами, у нього з’являється характер. Непогано захищається, може стати хорошим другим номером», – говорить про матч головний тренер «Черкаських Мавп-05» Василь Івлєв.

У другому матчі проти «Тейваза» «Черкаські Мавпи-05» розпочали непогано, команди йшли рівно три чверті, почергово змінюючи лідера. Однак у заключній чверті баскетболісти «Тейваза» відіграли значно продуктивніше, виграли чверть і здобули перемогу у матчі – 65:79.

«У другому матчі була рівна боротьба. За чотири хвилини до кінця гри наш основний перший номер Гліб Буравський підвернув ногу і вибув. Тому у нас був провал. Пропустили суперника в захисті, натомість не забили свої кидки в атаці, було багато вільних кидків. Почали квапитися, не виконали настанови на матч. На жаль, не проходимо до фінального етапу. Цей сезон показав, що ми можемо грати з усіма суперниками. Був шанс переграти лідера, також були хороші матчі з командою Літвака. Загалом чемпіонат дуже сильний, всі можуть обіграти кожного. Чомусь у цій віковій групі грають Фінал чотирьох, а не Фінал восьми. Якби ми могли потрапити до Фіналу восьми, там могли і лідера обіграти. Але маємо таку ситуацію», – говорить Василь Івлєв.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Данк Ткаченка і блок Скапінцева у 10-ці моментів тижня в Суперлізі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version