НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи-05» на виїзді обіграли столичну команду

«Черкаські Мавпи-05» на виїзді обіграли столичну команду

-

- Advertisment -

Одні з найстарших юнаків баскетбольної школи Михайла Бродського повернулися з Боярки, де відбувся черговий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Протягом кількох днів «Черкаські Мавпи-05» у стінах місцевої гімназії провели два матчі проти команд із Київщини. В активі підопічних Василя Івлєва одна перемога і одна поразка.

У стартовому матчі проти столичної команди Київського спортивного ліцею-інтернату все складалося для черкасців не найкращим чином. Гравці «Мавп-05» провалили першу чверть, поступившись 11:27. У другій чверті кияни продовжили утримувати свою значну перевагу і дещо збільшили її – 46:28.

Однак у другій половині Василь Івлєв перебудував гру команди і «Мавпи» заграли інакше. Черкасці здійснили перший ривок і почали відіграватися. Команда агресивно діяла на щитах, зробивши 21 підбирання на чужому щиті! В заключній чверті команда продовжила тиск на суперника. Поступаючись – 8 за 2 хвилини до завершення матчу, черкасці зібралися і здійснили вирішальний натиск на суперника. Ключові влучання на рахунку Єфіменка, Анікіна та Мацибори. Як наслідок, 79:81 «Мавпи-05» виривають перемогу.

«Хлопці продемонстрували характер. Поступаючись у перші 18 хвилин гри – 27, ми зуміли переломити хід матчу. Команда показує потенціал того, що може вийти зі складного положення. У першій половині не виконали настанова на гру, тоді як у другій налаштувалися і добре відпрацювали у захисті. Закрили лідерів, не дали їм легких кидків. Були зарядженими на боротьбу. В кінцівці Владислав Єфіменко не влучив штрафні, але Вова Анікін взяв підбирання на чужому щиті і забив два з фолом. Хлопець молодший на рік, але прогресує з нами, у нього з’являється характер. Непогано захищається, може стати хорошим другим номером», – говорить про матч головний тренер «Черкаських Мавп-05» Василь Івлєв.

У другому матчі проти «Тейваза» «Черкаські Мавпи-05» розпочали непогано, команди йшли рівно три чверті, почергово змінюючи лідера. Однак у заключній чверті баскетболісти «Тейваза» відіграли значно продуктивніше, виграли чверть і здобули перемогу у матчі – 65:79.

«У другому матчі була рівна боротьба. За чотири хвилини до кінця гри наш основний перший номер Гліб Буравський підвернув ногу і вибув. Тому у нас був провал. Пропустили суперника в захисті, натомість не забили свої кидки в атаці, було багато вільних кидків. Почали квапитися, не виконали настанови на матч. На жаль, не проходимо до фінального етапу. Цей сезон показав, що ми можемо грати з усіма суперниками. Був шанс переграти лідера, також були хороші матчі з командою Літвака. Загалом чемпіонат дуже сильний, всі можуть обіграти кожного. Чомусь у цій віковій групі грають Фінал чотирьох, а не Фінал восьми. Якби ми могли потрапити до Фіналу восьми, там могли і лідера обіграти. Але маємо таку ситуацію», – говорить Василь Івлєв.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Данк Ткаченка і блок Скапінцева у 10-ці моментів тижня в Суперлізі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x