НовиниСпорт"Черкаські Мавпи"-04 завершили сезон

"Черкаські Мавпи"-04 завершили сезон

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи"-04 з 8 по 11 травня відіграли чотири поєдинки в рамках чергового туру ВЮБЛ. Ігри проходили в Запоріжжі. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Саме в цьому турі мала визначитися доля команди, адже суперниками стали команди із Мирнограда та Запоріжжя, а вони були прямі конкуренти черкащан у боротьби за останнє місце у плей-офф.

8 та 10 травня черкащани двічі поступилися ДЮСШ із Мирнограда з рахунком 85:96 та 98:101. 9 та 11 травня "Мавпи" обмінялися перемогами із господарями майданчика ДЮСШ-12 і завершили поєдинки з рахунком 64:80 та 73:62.

За підсумками сезону команда Олександра Лашко фінішувала на 11 сходинці турнірної таблиці, маючи в активі 5 перемог в 22 іграх.

 "Відіграли тур в Запоріжжі. Як виявилося – найважчий і ключовий. Були дві дуже важкі гри з Мирноградом, вирішальні в боротьбі за путівки у фінал. На жаль, обидві були програні в овертаймах. По ходу гри ми вигравали +19 і програвали -9, але все вирішилося в кінцівках. З нашого боку було багато помилок, що й призвело до негативного результату", − зазначив тренер команди Олександр Лашко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" повезли чемпіонський кубок містом.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підрахували збитки, які завдали браконьєри від початку нересту

Спеціалісти черкаського Рибоохороннгого патруля підрахували, скільки збитків від початку нерестової заборони нанесли браконьєри екосистемі Черкаської області. За період заборони...

На Уманщині судитимуть чоловіка, який сів за кермо нетверезий і скоїв ДТП

Водій, який кермував автомобілем у нетверезому стані та скоїв ДТП, постане перед судом. Повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури. Скеровано до...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x