НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи"-04 інтенсивно готуються до нового сезону (ФОТО)

"Черкаські Мавпи"-04 інтенсивно готуються до нового сезону (ФОТО)

-

- Advertisment -

Тренер команди "Черкаські Мавпи"-04 Олександр Лашко розповів про насичену програму підготовки, яку юні баскетболісти пройшли в червні. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

"Сезон ми закінчили не дуже вдалося. Тому нам дуже хочеться реабілітуватися, тому ми відразу приступили до підготовки до нового сезону", − зазначив Олександр Лашко.

Тренер повідомив, що вже на початку червня команда продовжила тренуватися. Також в червні провели десятиденні збори, на яких спаринг-партнером "Черкаських Мавп"-04 стали СДЮШОР ім. Литвака з Одеси.

"Вранці в нас трикілометровий крос по пляжу, далі − купання в морі або басейні, опісля − денне тренування плюс вечірня ігрова практика. Хлопці здорово відпрацювали, оздоровилися та отримали масу позитивних емоцій для подальшої роботи", − розповідає він.

У період червневих зборів "Мавпи" також взяли участь в щорічному міжнародному турнірі "Примор'я", де вибороли третє місце.

Після повернення в команди був кількаденний відпочинок, і робота знову продовжилася. Черкасці працювали з тренером по фізпідготовці основної команди Сергієм Загоруєм. Хлопці були поділені на дві групи і наполегливо проводили роботу над своїми фізичними кондиціями. 

"У середині липня буде невелика перерва, і вже на початку серпня ми продовжимо підготовку. Якщо все буде за планом, у вересні візьмемо участь в турнірі. Так що літо обіцяє бути насиченим", − пояснює Лашко.

За словами тренера, два гравці команди, Кирило Прокопенко та Іван Нижегородцев, запрошені на перегляд в збірну U-14.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк відіграв перший матч за Лейкерс.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x