НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи-04" готуються до нового сезону подвійним складом (ФОТО,...

"Черкаські Мавпи-04" готуються до нового сезону подвійним складом (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Поки місто прокидається з першими променями ранкового сонця, вони вже працюють. На спортивному майданчику 9-ої гімназії ударна сила юнацького складу клубу "Черкаських Мавп". Це юнаки 2004-го року народження. Тренерські настанови з максимальною віддачею на одному майданчику виконують одразу дві команди цієї вікової категорії. Пліч-о-пліч працюють гравці команд "Черкаських Мавп-ОСДЮСШОР" та "Черкаських Мавп-04", інформує пресслужба БК.

Олександр Лашко, тренер "Черкаських Мавп-04": 
"У сезоні у нас було багато таких поразок, які були тяжкі для нас. І ми хочемо покращувати наші скіли і бути кращими за наших суперників. Відпрацювання дриблінгу та кидків, тому що деякі хлопці задіяні в інших кемпах баскетбольних. Деякі відвідували та мають можливість відвідати табір збірної України U-15".

Конкуренція, а ще бажання виправити сезонні помилки. Це головна мотивація 14-річних баскетболістів.

"Хочу вдосконалити свій кидок. Тому що деякі рази промахувався під час гри. У сезоні у нас було багато таких поразок, які були тяжкі для нас. І ми хочемо покращувати наші скіли і бути кращими за наших суперників", – розповідає Олександр Головко, гравець "Черкаських Мавп-04".

Реабілітуватися за попередні поразки й вдосконалити кожен кидок, прохід та ігрову комбінацію. Це завдання номер один для кожного.

Микита Попович, гравець "Черкаських Мавп-04": 
"Перед тренуванням зелений чай без цукру та вуглеводи п’ю. Не часто таке буває, щоб ввечері довго гуляв, тому що треба давати спокій своєму організму, щоб він відновлювався. У першу чергу думаю про тренування і як вийти на пік форми до сезону. Адже кожен хочу бути в основі, конкуренція стимулює. Кидок із середньої дистанції було б не погано відпрацювати. А так, тренер що дає, те максимально роблю".  

У такому режимі баскетболісти працюють по кілька годин щонайменше п’ять днів на тиждень. Згодом планують змінити як тренувальну локацію, так робочі цілі.

Олександр Лашко, тренер "Черкаських Мавп-04": 
"Ближче до вересня будемо відпрацьовувати тактичні схеми, награвати взаємодії командні для того щоб розуміння між хлопцями було більше".

За словами тренера, склад хлопців на тренуваннях змінюється щотижня. Низка гравців відвідує ще й всеукраїнські кемпи та має нагоду попрацювати в національній збірній. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк допоміг "Детройту" здобути четверту поспіль перемогу.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Яка буде погода на вихідні і коли відкриється купальний сезон повідомили у Черкаському гідрометцентрі

Полярний холод покинув територію Черкащини. На вихідні в області буде тепло і без опадів. Про це пише директор Черкаського...

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x