додому Новини Спорт "Черкаські Мавпи"-03 повернулися із спортивно-оздоровчого табору

"Черкаські Мавпи"-03 повернулися із спортивно-оздоровчого табору

0

"Черкаські Мавпи-2003-КДЮСШ-1" продовжують літню підготовку до нового сезону юнацької баскетбольної ліги. Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

10 днів юнаки під керівництвом тренера Олександра Молчанова провели в спортивно-оздоровчому таборі "Гренада", на Херсонщині. Наставник черкащан відзначає, що команді вдалося добре попрацювати в плані фізичної підготовки.

"Умови були дуже гарні. Крім всього, сприяла ще й погода. Море чисте, сонячно, тепло, – це все давало можливість провести хорошу підготовчу роботу. Заняття на пляжі, кроси, плавання на швидкість. Ми чергували заняття у воді й на березі, наприклад, виконували прискорення з піску в море, проводили різні вправи на витривалість", − розказує Молчанов.

Хлопці тренувалися кожного дня, по 2 тренування в день. Все проходило за планом: тренування на пляжу, тренування на майданчику. Якщо на піску більше готувалися фізично, то на майданчику головний аспект був на технічній підготовці: дриблінг, передачі, кидки. Грали 1 на 1, 2 на 2, 3 на 3.

Молчанов пояснює, що в літній період для гравців закладається необхідна база фізичної підготовки на сезон.

"На піску працюють, бо вправи сприяють зміцненню зв'язок суглобів. Це тренує м’язи, дає необхідне навантаження. Так само з водою. Біг у воді і прискорення. Це нестандартні умови, які змушують організм вмикати додаткові ресурси", − пояснює тренер.

Уже 14 серпня на команду "Черкаські Мавпи-2003-КДЮСШ-1" чекає медогляд, опісля стартує другий етап підготовки до нового сезону, який пройде в Черкасах. Щодо контрольних зустрічей, то наразі заплановані ігри із командами "Мавп" 2002 і 2004-го років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, капітан "Черкаських Мавп" прокоментував жеребкування Кубку Європи.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version