додому Новини "Черкаські Мавпи-02" здолали рівненський БК-93 (ФОТО)

"Черкаські Мавпи-02" здолали рівненський БК-93 (ФОТО)

0

У черговому турі Вищої ліги дублери поступилися та перемогли рівненський БК-93 ОШВСМ, повідомляє БК "Черкаські Мавпи".

У першому матчі черкаські баскетболісти до останнього мали шанси на перемогу. Однак наприкінці четвертого періоду команда рівненської Школи вищої спортивної майстерності здійснила потрібний ривок і втримала перевагу – 66:74.

Значно жвавіше і стабільніше зіграли черкасці у другій грі. На майданчику ПС "Фотоприлад" дубль "Мавп" приголомшив суперника наприкінці першої і на початку другої половини зустрічі. Після рівного першого періоду, підопічні Володимира Чурсіна здійснили два хороші ривки у другій і третій чверті. Господарював на своїй і на чужій половині Іван Ткаченко. Гравець основи став найрезультативнішим у матчі, відзначившись дабл-даблом – 20 + 10. Крім цього Іван неодноразово "нагороджував" суперників блок-шотами та виконував слем-данки.

Підтримав партнера і Віталій Гнойовий. Захисник розігрався не на жарт, поціливши два поспіль триочкових та кілька важливих кидків із середньої відстані.

У результаті, ще в середині третьої чверті "Мавпи" зняли питання до переможця. У четвертому періоді лиш дозволили суперникові дещо скоротити рахунок. 80:67, "Мавпи" та Рівне поділили очки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" здолали одеську "БІПу".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version