Новини"Черкаські Мавпи-02" виграли домашній тур ВЮБЛ (ФОТО)

"Черкаські Мавпи-02" виграли домашній тур ВЮБЛ (ФОТО)

-

- Advertisment -

На власному паркеті "Черкаські Мавпи-02" здобули чотири переконливі перемоги і вийшли в лідери дивізіону Б, повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Яскравий старт другого етапу. Команда 14-річних юнаків приймала суперників із Краматорська та Полтави. Підопічні Володимира Мірошника опустилися до дивізіону Б, тому, аби потрапити до фінального туру, їм потрібно вигравати максимум матчів другого етапу. Перший крок черкасці зробили у себе вдома. "Мавпи-02" не лишили шансів обом суперникам, здобувши по дві перемоги над кожним.

Причому найменша різниця, з якою виграли "Мавпи" – 24 очки – 81:57, а найбільша перевага сягала 66 очок. Завдяки таким результатам "Черкаські Мавпи-02" зміцнили лідерську позицію у дивізіоні Б.

Володимир Мірошник, головний тренер "Черкаських Мавп-02":

"Задоволений туром. Здобули переконливі перемоги над усіма. І в технічному і у фізичному плані ми були сильніші. Складніше було у перший день, у нас не все вдавалося. Але далі – все, що ми хотіли – все вийшло. Підключали всіх гравців, навіть тих, які менше грають. Планував розподілити час серед усіх гравців. Через два тижні у нас виїзний тур у Житомирі. Туди поїдуть 10 виконавців. Гратимуть ті, хто краще себе проявив. Завдання максимальне – вигравати усі матчі, аби пройти до фінальної вісімки. Потрібно йти вперед і вперед".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" підсилилися ще одним гравцем.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Неподалік Черкас у ДТП загинули мотоцикліст і його пасажир

На Черкащині в селі Червона Слобода сталася смертельна аварія. Загинули водій мотоцикла та його пасажир. Слідчі відкрили кримінальне провадження....

На Черкащині оголосили конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Черкаська обласна військова адміністрація оголосила конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів. Вони охоплюють міста і села всіх чотирьох районів...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x