НовиниЧеркащина"Черкаські Мавпи-02" відіграли домашній тур ВЮБЛ (ФОТО)

"Черкаські Мавпи-02" відіграли домашній тур ВЮБЛ (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаські баскетболісти протягом кількох днів приймали лідерів чемпіонату – команди із Одеси та Южного. Черкасцям для виходу до фінальної 8-ки було б необхідно здобути одну перемогу. Власне у першому матчі з командою ОБШ ім. Белостєнного "Черкаські Мавпи-02" намагалися перемогти і чинили опір протягом усього матчу, однак поступилися – 71:73. Про це інформує прес-служба БК.

Слід відзначити, що отримав травму лідер команди Артур Назаренко, що наклало відбиток на гру команди. У другому матчі Володимир Чурсін дав більше пограти юнакам 2003-го року народження. Як результат, команда поступилася лідеру чемпіонату – СДЮСШОР ім. Літвака. В заключній грі черкасці з боями поступилися "Хіміку".

Як підсумок, команда перебуває на 8-й сходинці у чемпіонаті, але "Мавпи" можуть зміститися із цього місця, у випадку перемоги команди із Донецька, яка посідає 9-ий рядок таблиці, але має матч в запасі.

"Головною була перша гра. Чинили опір одеситам, але в певний момент два основних гравці отримали по п’ять фолів. Травмувався Артур Назаренко і вже нам було складно діяти далі. Поступилися всього два очки, нажаль. Із командою Літвака шансів було мало, вони з першої чверті здійснили значний ривок, після чого нам вже було складно. Тому я дав пограти меншим хлопцям. Далі з Южним було також складно, але ми мали свої шанси і грали досить достойно. Знову не зміг весь матч провести наш лідер Артур Назаренко. Із ним було б нам дещо легше. Однак так сталося", – розповідає головний тренер "Черкаських Мавп-02" Володимир Чурсін.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-05" увійшли до чвертьфіналу чемпіонату України.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах в Соснівці зведуть житловий будинок (ДОКУМЕНТ)

У Черкасах в Соснівці по вулиці Дахнівській біля перехрестя з вулицею Соснівська зведуть житловий будинок. Нині на цьому місці...

26-річний черкасець побив батька своєї співмешканки

Повідомлено про підозру 26-річному жителю Черкас щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень батьку своєї співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x