Новини"Черкаські Мавпи-02" посіли четверте місце ВЮБЛ

"Черкаські Мавпи-02" посіли четверте місце ВЮБЛ

-

- Advertisment -

"Чекаські Мапи-02" відіграли заключний матч фінальної частини чемпіонату України. У бронзовому матчі турніру черкасці зустрілися з одеським "СДЮШОР-2". Важка гра завершилася перемогою одеситів – 61:52. Головний заділ одеська команда зробила у другій десятихвилинці, яку виграла з рахунком 17:6, йдеться на сайті "Мавп".

Помаранчево-чорні кинулися навздогін. Вигравши третій період (16:11), команда Володимира Мірошника продовжувала скорочувати різницю у четверій десятихвилинці. Особливо продуктивним у ці хвилини був найрезультативніший гравець цього матчу – Владислав Рідько. Його сім очок поспіль дозволили "Мавпам" навіть вийти уперед – 43:42. Сам же Рідько у цій грі оформив дабл-дабл (18 очок та 10 підбирань). Однак кінцівка залишилася за гостями. Одесити зробили переконливий ривок і виграли бронзову гру.

Зрештою "Черкаські Мавпи-02", які у цьому сезоні вперше взяли участь у чемпіонаті України, задовольнилися четвертим місцем.

– Фінальна частина для нас була дуже насиченою. Ще до вирішальних матчів ми відіграли дві гри регулярного чемпіонату, тому за короткий проміжок часу провели відразу п’ять ігор – це великий досвід для хлопців. Я задоволений виступом своєї команди. Хлопці перший рік беруть участь у чемпіонаті України, тому втекти від помилок нам було важкувато. Будемо продовжувати працювати. Сподіваюся у наступному сезоні ми покращимо своє досягнення, – зазначив головний тренер БК "Черкаські Мавпи-02" Володимир Мірошник.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x