додому Новини "Черкаські Мавпи-01" стали чемпіонами України (ФОТО)

"Черкаські Мавпи-01" стали чемпіонами України (ФОТО)

0

У фіналі Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України "Черкаські Мавпи-01" перемогли харківський"Рекорд".

Днями у Києві фінішував фінальний етап Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України у дивізіоні U15. Одна з найперспективніших команд баскетбольної школи "Черкаських Мавп", "Мавпи-01" переконливо завершила сезон. Про це повідомили у прес-службі баскетбольної команди.

Впевнені виступи протягом усього чемпіонату втілилися у не менш якісну гру у фінальному етапі. Пройшовши Кривий Ріг та Київ, підопічні Василя Івлєва у фіналі зійшлися з харківським БК "Рекорд".

Харків’яни у півфіналі переграли чинного чемпіона цього дивізіону дніпропетровський СДЮШОР-5. Втім у фінальному матчі не змогли протистояти черкасцям. Завдяки потужній першій половині матчу, яку черкасці виграли 59:25, наші п’ятнадцятирічні баскетболісти виграли матч – 90:83.

Це перше чемпіонство черкащан у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі з 2013-го, коли в складі юних "Мавп" виступав зірковий Святослав Михайлюк.

Зазначимо, два лідери черкасців отримали індивідуальні відзнаки. Форвард – Юрій Романовський був названий ФБУ кращим гравцем команди у турнірі, а центровий – Ілля Голощапов отримав звання MVP чемпіонату України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські юнаки стали призерами чемпіонату України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version