додому Новини Черкащина Черкаські мами потерпають за здоров'я своїх дітей через сумнозвісний дитячий майданчик (ФОТО)

Черкаські мами потерпають за здоров'я своїх дітей через сумнозвісний дитячий майданчик (ФОТО)

0

На черговій пленарці міськради до мера Черкас Анатолія Бондаренка звернулась жителька мікрорайону "Лісовий" Лариса Горбенко з проханням закінчити реконструкцію дитячого майданчика. До свого виступу жінка додала звернення, підписане мамами "Луначарки", передає кореспондент vikka.ua.

 Жителі мікрорайону нарікають на цементно-пиловий смог, який постійно здіймається на недобудованому дитячому спортивному майданчику. Той почали реконструювати ще 3 роки тому, однак справа дійшла лишень до посипання поверхні щебневою сумішшю. Повноцінного покриття містяни так і не дочекались, тому місцеві дітлахи вимушені щоденно гратись у купах цементу та пилу.

Такі ігри для них небезпечні, адже більшість луначарських малюків наразі страждають від алергічних недугів. Лікарі стверджують: проблема вирішиться, якщо нейтралізувати алерген. Наразі це неможливо, адже грошей на дореконструкцію майданчика міська рада не виділяє.

Згідно з проектом запланованих робіт, там має бути завершене встановлення захисної сітки футбольного поля та його штучне покриття, баскетбольний майданчик має бути заасфальтований. Минулоріч кошти на завершення будівництва були передбачені, однак через корегування проекту та здійснення переоцінок роботи так і не поновились.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Митниці в Черкасах провалюється нова плитка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version