додому Новини Черкащина Черкаські лісівники облаштували підземне джерело (ФОТО)

Черкаські лісівники облаштували підземне джерело (ФОТО)

0

Нещодавно черкаські лісівники оновили одну з найбільш улюблених та відвідуваних гідрологічних пам’яток природи – "Підземне джерело". Знаходиться воно у кварталі 20, Мошнівського лісництва, Черкаського лісгоспу, неподалік села Будище. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Подорожуючі, що прямують шляхом Р10 на ділянці Черкаси-Мошни, добре знають, де не лише набрати холодної води, але й з приємністю перепочити в спеціально обладнаному місці для відпочинку.

Як повідомив директор Черкаського лісгоспу Андрій Пустовіт, цей об’єкт належить до природно-заповідного фонду України і традиційно має достатньо високе рекреаційне навантаження через зручне розташування понад трасою. З цим і пов’язаний той факт, що лісове джерело знаходиться під постійним наглядом лісівників.

Повну реконструкцію і облаштування "Підземного джерела" було здійснено чотири роки тому з нагоди відзначення 24-ї річниці незалежності України. Нині ж на його території провели поточний ремонт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у лісах Черкащини – надзвичайна пожежна небезпека.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version