НовиниОсвітаЧеркаські легкоатлети вибороли низку нагород на чемпіонаті України

Черкаські легкоатлети вибороли низку нагород на чемпіонаті України

-

- Advertisment -

Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у приміщенні відбувся в Києві. Про це повідомляють у Відділені НОК України в Черкаській області.

Упродовж трьох днів – 17-19 лютого – спортсмени з різних регіонів країни боролися за нагороди. Низку призових місць посіли черкаські легкоатлети.

Олексій Кирилін став бронзовим призером серед молоді зі штовхання ядра з результатом 15 метрів 34 сантиметрів. Олексій є вихованцем Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву, представляє товариство «Динамо», є студентом Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Його тренер – Олександр Іваненко.

Ольга Гноєва виборола срібну нагороду серед молоді в стрибках в довжину з результатом 5 метрів 60 сантиметрів. Ольга є вихованкою Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної Школи олімпійського резерву. Підготував спортсменку тренерка Катерина Чернявська.

Ростислав Голубович виборов дві нагороди: став бронзовим призером серед дорослих та срібним призером серед молоді в бігу на 400 м з результатом 49 секунд 10 сотих секунди. Ростислав – вихованець Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву, представляє спортивне товариство «Динамо». Тренують спортсмена Олександр Старовойтов та Інна Василенко.

Вадим Залозний посів другу сходинку серед молоді в стрибках потрійних з результатом 14 метрів 43 сантиметри. Вадим є вихованцем Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Його тренери – Тарас Багаліка та Олександр Пестенков.

Чоловіча естафетна команда Черкаської області здобула «бронзу» в естафетному бігу 4х400 м з результатом 3:22.79. Склад команди: Стаднік Микола, Нечипоренко Денис, Кишкань Костянтин, Голубович Ростислав.

Читайте також:

Нещодавно у столиці відбувся Всеукраїнський кваліфікаційний турнір із шахів серед дітей. Черкащанин Ярослав Євсєєв виборов третє місце. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x