додому Новини Черкащина Черкаські комунальники продовжують готуватися до опалювального сезону

Черкаські комунальники продовжують готуватися до опалювального сезону

0

Працівники черкаської ТЕЦ завершили четвертий етап гідравлічних випробувань та виконують роботи з ліквідації поривів. За результатами гідровипробувань виявлено 75 поривів, з яких 72 вже ліквідували. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Під час підготовки до опалювального сезону 2017-2018 рр. КПТМ "Черкаситеплокомуненерго" виявлено 212 поривів та ліквідовано 174 з них.

Службами утримання будинків підписано акти та паспорти готовності до осінньо-зимового періоду в теплових інспекціях по всіх будинках, заготовлено 350 тонн піщано-соляної суміші.

У КП "Черкасиводоканал" проінформували, що  вже завершили підготовку об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Нині департаментом ЖКК  Черкаської міської ради виконано поточний ремонт майже 31 тис. кв.м. асфальтного покриття. До початку зими планується виконати ще 34 тис. кв.м. Також було подано заявку на закупівлю послуг з утримання вулично-дорожньої мережі, торги мають бути завершені до кінця жовтня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на оновленій вулиці Черкас завершили реконструкцію водопровідної мережі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version