НовиниЧеркащинаЧеркаські комунальники не будуть працювати у міськраді, поки не...

Черкаські комунальники не будуть працювати у міськраді, поки не "вилижуть" вулиці, – Бондаренко (ФОТО)

-

- Advertisment -

Міський голова відреагував на світлини, які в соцмережі постили черкащани. На фото помітно що алею Путейка, у Південно-Західному районі міста, комунальники вже тиждень не прибирали від сміття.

"Цією алеєю гуляє дуже багато людей: матусь з колясками і діточками, вечорами сидить багато молоді на лавках (до речі, їх як зламали, так ніхто й не буде ремонтувати), бабусі тощо", – повідомляє у Facebook Валерія Гурьянова.

Анатолій Бондаренко звернувся до колег із департаменту ЖКК:

"Якщо до кінця сьогоднішнього дня (18 серпня) місто не буде приведено до задовільного санітарного стану, а попросту кажучи, не вилизане від сміття, працювати у Черкаській міській раді ви не будете. Мені набридло щодня чути, бачити, читати про те, що в Черкасах немає кому, крім мера, прибрати вулиці та смітники. Так от. Ви отримуєте чималі заробітні плати, і отримуєте їх вчасно. Тому ні мене як міського голову, ні мешканців міста як платників податків не повинно цікавити, чому ви не справляєтеся зі своїми обов’язками. Не справляєтеся? Значить, працюватимуть інші. Ті, котрі дійсно хочуть і можуть працювати для громади. Такі ж, як перший заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Олексій Шкіньов, який 15 серпня вже отримав догану, мають зовсім небагато часу для роздумів і виправлення ситуації".

Вкінці міський голова запросив усіх небайдужих з понеділка (21 серпня) долучитися до масштабного загальноміського суботника, організованого комунальними службами Черкас.

"На моє переконання, це і є прояв отого патріотизму, про який особливо часто згадують напередодні річниці Незалежності нашої країни", – додав Анатолій Бондаренко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, американські волонтери прибиратимуть черкаський пляж.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x