додому Новини Черкащина Черкаські кіоски, біля яких виник скандал, демонтувати не вдалось (Фото, відео)

Черкаські кіоски, біля яких виник скандал, демонтувати не вдалось (Фото, відео)

0

Два кіоски по вулиці Дашкевича, 24 в Черкасах знести не вдалось.

Демонтажу завадили власники незаконних споруд, які зібрали на захист свого майна близько двох десятків "тітушок". Про це у Facebook повідомив керівник управління інспектування Черкаської міської ради Станіслав Коломієць.

"Агресивно налаштовані, і підозрюю, що деякі ще й озброєні, люди були готові влаштувати бійню за два кіоски. В центрі Черкас, серед білого дня, прямо під стінами університету ледь не пролилась кров. Заради чого? – каже посадовець. – Жодний благоустрій не вартий безпеки громадян. Ми зробимо це в інший день, і так, щоб не заважати, і головне – не наражати на небезпеку жителів міста".

Охорону громадського порядку на місці події забезпечували співробітники Національної поліції. Та, будучи обмеженими посадовими інструкціями і Законом, вони не могли застосувати засоби примусу, і забезпечити можливість виконання рішення про демонтаж.

"Здоровий глузд ніхто не відміняв. Силове протистояння – це не метод. Це глухий кут, в який самі себе сьогодні загнали горе-підприємці" – додав Станіслав Коломієць.

Нагадаємо, власник МАФів грубив інспекторам, виривав з рук папери та погрожував спалити автівки. У самих кіосках забарикадувались люди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах мають демонтувати МАФи по вулиці Припортовій та по бульвару Шевченка.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version