НовиниЧеркасиЧеркаські кікбоксери привезли низку медалей із Хорватії

Черкаські кікбоксери привезли низку медалей із Хорватії

-

- Advertisment -

Вихованці черкаської КДЮСШ «Вулкан» здобули кілька перемог на міжнародних змаганнях European Cup Karlovac Open 2023, які  проходили в Хорватії. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

За кубок Європи з кікбоксингу WAKO змагалися понад 2 200 учасників із 32 країн світу. До складу національної збірної України входили шестеро вихованців КДЮСШ «Вулкан»: Андрій Іванчук, Володимир Назаренко, Ярослав Харченко, Ірина Третяк, Єва Нестер і Ренат Яковенко.

За результатами змагань «Вулканівцям» вдалося вибороти нагороди різних ґатунків: Ірина Третяк здобула два перших місця, Єва Нестер посіла друге місце, Ярослав Харченко і Володимир Назаренко – третє місце.

«Було дуже важко, але ми боролися до останнього, – ділиться враженнями тренер спортсменів Влад Миколаєнко. – Наші вихованці в різних видах вправ перемогли спортсменів із Чехії, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Німеччини, Ізраїлю й Італії. Змагання – це завжди мотивація для юних спортсменів, знайомство з кращими професіоналами і рівняння на них».

«Для нас престижно брати участь у чемпіонатах такого високого рівня, – відзначає директорка комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради Олена Курій. – І тим приємніше відзначити, що наші вихованці часто виборюють право представляти Україну на змаганнях у Європі та інших країнах світу. Дякуємо нашим тренерам за виховання гідного спортивного майбутнього України, а воїнам ЗСУ – за наш захист і можливість дітям займатися спортом».

За словами Олени Курій, зараз у КДЮСШ «Вулкан» навчають 4 видам спорту: кікбоксинг WAKO, військово-спортивні багатоборства, бокс, тхеквондо. У школі діє 49 спортивних груп, які відвідують 610 вихованців  від 6 до 23 років.

Читайте також: 

Боксерка з Черкас здобула перемогу на «Кубку Києва»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x