НовиниЧеркасиЧеркаські кікбоксери привезли низку медалей із Хорватії

Черкаські кікбоксери привезли низку медалей із Хорватії

-

- Advertisment -

Вихованці черкаської КДЮСШ «Вулкан» здобули кілька перемог на міжнародних змаганнях European Cup Karlovac Open 2023, які  проходили в Хорватії. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

За кубок Європи з кікбоксингу WAKO змагалися понад 2 200 учасників із 32 країн світу. До складу національної збірної України входили шестеро вихованців КДЮСШ «Вулкан»: Андрій Іванчук, Володимир Назаренко, Ярослав Харченко, Ірина Третяк, Єва Нестер і Ренат Яковенко.

За результатами змагань «Вулканівцям» вдалося вибороти нагороди різних ґатунків: Ірина Третяк здобула два перших місця, Єва Нестер посіла друге місце, Ярослав Харченко і Володимир Назаренко – третє місце.

«Було дуже важко, але ми боролися до останнього, – ділиться враженнями тренер спортсменів Влад Миколаєнко. – Наші вихованці в різних видах вправ перемогли спортсменів із Чехії, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Німеччини, Ізраїлю й Італії. Змагання – це завжди мотивація для юних спортсменів, знайомство з кращими професіоналами і рівняння на них».

«Для нас престижно брати участь у чемпіонатах такого високого рівня, – відзначає директорка комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вулкан» Черкаської міської ради Олена Курій. – І тим приємніше відзначити, що наші вихованці часто виборюють право представляти Україну на змаганнях у Європі та інших країнах світу. Дякуємо нашим тренерам за виховання гідного спортивного майбутнього України, а воїнам ЗСУ – за наш захист і можливість дітям займатися спортом».

За словами Олени Курій, зараз у КДЮСШ «Вулкан» навчають 4 видам спорту: кікбоксинг WAKO, військово-спортивні багатоборства, бокс, тхеквондо. У школі діє 49 спортивних груп, які відвідують 610 вихованців  від 6 до 23 років.

Читайте також: 

Боксерка з Черкас здобула перемогу на «Кубку Києва»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x