НовиниЧеркаські IT-шники створили мобільний додаток для спілкування

Черкаські IT-шники створили мобільний додаток для спілкування

-

- Advertisment -

Черкаські програмісти розробили швидкий месенджер із новими функціями для безпечного та комфортного спілкування, повідомляє "in.ck.ua".

"Radius Messenger" – це додаток для швидкого обміну повідомленнями між користувачами в особистих та групових чатах. Кожен користувач месенджера має два профілі – основний та публічний.

Основний – для спілкування з друзями з телефонної книги, завантаженої в додаток і доступної лише її власнику. Публічний – для спілкування всередині гео-чатів, а також у приватних діалогах із новими знайомими, яких немає в телефонній книзі.

У додатку "Radius Messenger" реалізована унікальна функція – чати на мапі. Це можливість групового спілкування людей, які перебувають у певному місці – публічний чат із прив'язкою до фізичних координат, у яких розташована певна локація (ресторан, кафе, парк). Користувач може обрати будь-який заклад, з відмічених на карті, та долучитися до чату. Дозвіл модератора не потрібен, тому користувач може миттєво включитися в спілкування.

"Команда розробників "Radius Messenger" почала роботу над проектом на початку 2015 року, перший реліз відбувся у квітні 2016-го. Концепція месенджера – безпечне спілкування без меж. Дані користувача, запрошені під час реєстрації, не доступні для перегляду іншими юзерами. Повідомлення передаються набагато швидше, ніж в інших системах, завдяки використанню бінарного формату. Це забезпечує практично миттєву передачу, оскільки ми реалізували чати, розраховані на велику кількість учасників", – розповів головний розробник "Radius Messenger" Олег Зінченко.

Усі охочі можуть безкоштовно завантажити "Radius Messenger" в Google Play та App Store. Творці додатку сподіваються, що "Radius Messenger" спробує якомога більше людей, адже це дасть змогу розробникам вдосконалити месенджер і виправити можливі помилки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Не потрібно їхати в Японію”: красою черкаських сакур захоплюються навіть іноземці (ВІДЕО)

У Черкасах в Долині троянд цвітуть сакури. Білі та рожеві квіти приваблюють сотні черкащан та гостей міста. Інформує власний...

Прихильниця Путіна, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині, отримала термін

Реальний строк ув’язнення отримала ворожа інформаторка, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба УСБУ...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x