додому Новини Спорт Черкаські ІТ-компанії запрошують містян долучатись до благодійного фестивалю

Черкаські ІТ-компанії запрошують містян долучатись до благодійного фестивалю

0

Вже 16 вересня благодійний спортивний фестиваль CherITy Fest-2018 об'єднає найбільші черкаські ІТ-компанії. Мета заходу – зібрати кошти на встановлення ігрового майданчику у дитячому притулку "Теплий Дім" та для закупівлі обладнання у відділення дитячої онкогематології Черкаського онкодиспансеру.

Вже вчетверте головним організатором заходу стане компанія SPD-Ukraine. З фуд-зоною допомагатиме eKreative, а MoC влаштовує гаражний розпродаж. CherITy Fest традиційно відбудеться у парку Сосновий бір, який надає для проведення КП Дирекція Парків, Національного олімпійського комітету України та Cherkasy IT-Cluster.

"Насправді мета нашого заходу полягає не тільки в тому, щоб зробити наше місто кращим, вона набагато об'ємніша, – каже Євгенія Полонська, співорганізатор усіх фестивалів CherITy, HR Manager SPD-Ukraine. – Для мене Черіті – це подія, яка об'єднує нас спільними цінностями, яка дає можливість нам побачити наскільки ми сильні коли згуртовані. Ми знайомимось, ми змагаємося, ми обмінюємося ідеями та реалізовуємо їх, ми робимо разом буденні речі та просто гарно проводимо час, а в результаті – досягаємо високої мети. В нас досить зрозуміла та прозора позиція – ми діємо, а не очікуємо від когось результату".

Новинкою CherITy Fest стануть вело заїзди. Також традиційно пройдуть забіги. На прохання учасників, організатори розділили забіги та велозаїзди на чоловічі та жіночі.

Кожен охочий віком від 18 років зможе взяти участь зробивши внесок від 200 грн. Дорослі будуть бігати на дистанціях 2,5, 5 та 10 км. Переможцям обіцяють цінні подарунки від спонсорів заходу.

Крім того, пройде безкоштовний дитячий костюмований забіг у двох вікових групах: 3-5 та 6-8 років. Кожен юний учасник отримають подарунки за свій інтерес до спорту.

Навчальні проекти IT-сфери – SPD University та Masters Academy будуть представлені на локації IT-можливостей, яка дасть змогу ознайомитись зі шляхами побудови кар'єри для тих, кому цікаво спробувати себе у цьому напрямку.

Однією з основних подій фестивалю мають стати IT-тімбілдінги – серія змагань за звання найспортивнішої та найдружнішої компанії міста Черкаси. Переможців визначатимуть за результатами шести етапів: настільний теніс, міні-футбол, стрітбол, заїзди на картингах, боулінг та пляжний волейбол. Цьогорічні змагання стали найбільшими за свою історію, оскільки участь у IT-тімбілдінгу візьмуть участь рекордні 9 команд, кожна з яких зробила внесок у розмірі 5000 гривень.

16 вересня на фестивалі пройде нагородження переможців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський вуличний театр долучився до рудого фестивалю в Одесі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version