НовиниСпортЧеркаські гімнасти завоювали 15 медалей Кубку світу

Черкаські гімнасти завоювали 15 медалей Кубку світу

-

- Advertisment -

Найбільше нагорд збірній приніс 18-річний Ілля Ковтун – 12, у тому числі шість золотих. Серед жінок найуспішнішою була Діана Варінська – шість медалей, з них – два “золота”. Про це повідомляє пресслужба управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Змагання в турецькому Мерсіні стали завершальними в сезоні Кубка світу зі спортивної гімнастики. У 2021 році він складався з шести етапів: одного етапу Кубка світу та п’яти челендж-капів, або Кубків світового виклику. Черкаську область у складі збірної України представляла Ілля Ковтун та Назар Чепурний.

Ще п’ять етапів – у Котбусі, Баку, Штутґарті, Бірмінґемі й Токіо – було скасовано через ситуацію з коронавірусом.  Україна за цей сезон Кубка світу завоювала 29 медалей, зокрема 12 золотих.

Ілля Ковтун також став найтитулованішим гімнастом на етапах Кубка світу. Він – єдиний гімнаст, який виграв шість золотих нагород.

Наймедальнішим для України став челендж-кап у Каїрі: звідти гімнасти привезли 11 нагород, зокрема п’ять чемпіонських титулів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x