додому Новини Черкаські газовики розіграли 18 мільйонів між реінкарнованими "родичками"

Черкаські газовики розіграли 18 мільйонів між реінкарнованими "родичками"

0

"Черкаситрансгаз" 19 червня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ "Турбоенергокомплект-Сервіс" на ремонтні роботи загальною вартістю 17,58 млн грн. Про це пишуть "Наші Гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Рівні суми – по 5,86 млн грн. – виділено на капремонт систем підготовки циклового повітря трьох об’єктів: компресорні станції "Південнобузька", "Задніпровська" та "Кіровоградська" газопроводу "Кременчук-Ананьїв-Богородчани".

На участь у всіх чотирьох тендерах подавалося тільки дві компанії: "Турбоенергокомплект-Сервіс" і ТОВ "Олсем".

Незмінним власником "Турбоенергокомплект-сервісу" є Олег Проценко. Він же до квітня 2011 року був власником "Олсем" (наразі фірма оформлена на Сергія Панченка).

Окрім того директором "Турбоенергокомплекту" донедавна була Лідія Костильова – вона ж очолювала "Олсем" до весни 2011, до того ж часу фірми-конкурентки були й зареєстровані за однією адресою (Рейтарська 35-а). Тепер же "Олсем" приписаний на одному офісі з ТОВ "Сіті-Клініка", співвласником котрого є Олег Проценко (Братська 10, оф.1).

 "Турбоенергокомплект-Сервіс" почав вигравати тендери в 2010 році, вигравав їх до кінця 2012, потім пропав з тендерів на два з половиною роки. Серед підрядників "Укртрансгазу" фірма знову з’явилася в травні цього року, вигравши 20 млн грн "Київтрансгазу", при чому ці тендери також були розіграні з "Олсем".

Загалом на сьогодні фірма "Турбоенергокомплект-Сервіс" отримала підрядів на 63,87 млн грн., всі в системі "Укртрансгазу". Щодо "Олсем", то воно вигравало тендери в 2011-2012 років, загалом відомо про підряди на 12,02 млн грн.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version