НовиниЧеркащинаЧеркаські енергетики пікетували Київський апеляційний суд (ФОТО)

Черкаські енергетики пікетували Київський апеляційний суд (ФОТО)

-

- Advertisment -

21 червня о 9-й годині мало відбутися судове засідання у Київському апеляційному суді щодо оскарження рішення загальних зборів акціонерів ПАТ "Черкасиобленерго" від 13 лютого цього року, на яких була знята з посади директорка ПАТ Світлана Кузьмінська і більшістю голосів, 71%, був обраний Олег Самчук. Майже 200 працівників підприємства разом з активістами змушені були приїхати на засідання, оскільки судовий процес затягується. Цього разу контролювати хід засідання вирушили енергетики з Черкаського, Уманського та Золотоніського районів, повідомили у прес-службі підприємства.

Однак за 15 хвилин до початку засідання на дверях зали з'явилося повідомлення про те, що головуюча суддя Смірнова Л. перебуває на лікарняному, тому засідання не відбудеться. Помічник судді повідомив, що суддя перебуває на лікарняному з 19 червня.

При цьому про це завчасно не повідомили ні представників підприємства, ні прокуратури та Фонду держмайна. Голова суду Олег Хрипун також не міг пояснити, чому засідання не відбулося та зазначив, що підстав змінити склад суддів немає. За результатами звернення колективу підприємства щодо порушення роботи суду одразу надали пояснення: у суді проведуть службове розслідування, аби з’ясувати, чому про скасування засідання не повідомили заздалегідь.

"Ми тільки почали стабілізувати ситуацію на підприємстві, накреслили так званий план реанімації підприємства, як знову нависає загроза – повернення попереднього керівництва на посаду тільки для того, щоб довершити розпочате – довести підприємство до банкрутства. Адже з появою Кузьмінської у державному реєстрі юридичних та фізичних осіб підприємців, НКРЕ припинить дозвіл виплачувати зарплату працівникам напряму з оплати за спожиту електроенергію. Та ми своє підприємство будемо відстоювати", – заявив заступник начальника відділу економічної безпеки ПАТ "Черкасиобленерго" Євген Лут.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на рахунок "Черкасиобленерго" надійшли перші кошти.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x