НовиниЧеркащинаЧеркаські енергетики направили на боротьбу з коронавірусом чверть мільйона...

Черкаські енергетики направили на боротьбу з коронавірусом чверть мільйона гривень

-

- Advertisment -

Працівники ПАТ "Черкасиобленерго" не стоять осторонь проблеми розповсюдження коронавірусу та долучається до підтримки існуючих ініціатив у боротьбі з COVID-19.

Так, лише на початку квітня енергетичне підприємство направило організаціям, діяльність яких спрямована на боротьбу з поширенням вірусу, більше 250 тисяч гривень, повідомляє офіційний сайт Товариства.

Виділені кошти були направлені в ініціативні фонди при Черкаській ОДА "Спільнодія Черкащини: здолати Covid-19", міський фонд "Черкаси проти COVID-19", волонтерській ініціативі "Нема самотніх", а також Городищенському районному територіальному медичному об'єднанню.

"Наше Товариство і надалі буде надавати підтримку та допомогу тим благодійним, волонтерським та ініціативним об’єднанням, які на обласному, районному, міському рівнях, а також у громадах об’єднують і координують зусилля, аби захистити лікарів та оперативно забезпечити лікарні необхідним медичним обладнанням. А ще – тим, хто допомагає людям, які знаходяться в зоні ризику і не мають можливості покидати оселю. Разом із тим, ми виконуємо важливе завдання – підтримуємо енергозабезпечення всієї Черкащини, кожної медичної установи, всіх соціально важливих об’єктів та домівки кожного черкащанина, – зазначив голова правління ПАТ "Черкасиобленерго" Олег Самчук. – Щодо захисту колективу ПАТ "Черкасиобленерго", ми вжили всі необхідні превентивні дії: відправили максимально можливу кількість персоналу в оплачувану відпустку, а тим, хто її не заробив у цьому році, даємо наперед, бо розуміємо, що людина може перебувати на карантині, лише маючи для цього засоби для існування; забезпечили працівників захисними масками, а контролерів та інспекторів – гумовими рукавичками; облаштували всі структурні підрозділи та головний офіс підприємства дезінфекторами. Ще на початку березня ми заборонили всі зібрання, наради, навчання та зобов`язали працівників перебувати в захисних масках на території Товариства. Крім того, практично зупинили паперовий документообіг і всю можливу роботу перевели в цифровий формат. Відповідні заходи стосувалися і наших споживачів: у нас достатньо електронних сервісів, віртуальних кабінетів та працівників служби підтримки кол-центру 24/7, щоб вирішити будь-яке питання, пов’язане з діяльністю нашого Товариства. Якщо ж існує нагальна потреба в передачі паперових документів від споживачів, для цього в усіх відокремлених структурних підрозділах області ззовні встановлені скриньки для документації, також вже майже всі РЕМ регіону обладнані домофонами в разі необхідності спілкування з конкретним спеціалістом установи. Але, я наголошую, що практично все залежить від кожного з нас, нашої свідомої поведінки, розуміння наслідків діяльності або її відсутності. Бережіть себе і своїх близьких, цінуйте та поважайте роботу тих, хто працює для Вас!"
 

ПАТ "Черкасиобленерго" нагадує споживачам: на час карантинних заходів вони можуть користуватися дистанційними онлайн сервісами, а також отримати вичерпну консультацію у фахівців інформаційно-консультаційного центру Товариства або служби цілодобової підтримки Товариства – кол-центр 24/7.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, черкащан закликають на Великдень залишатись вдома.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x